Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 12 декември

11 декември 2018, 18:21 часа

Овен

Тази сряда не си поставяйте граници на желанията. Колко от тях ще бъдат изпълнени ще ви покаже какви са ви ресурсите към момента и дали имате нужда от почивка.

Телец

Това е ден, в който да подтиснете желанието си да изхарчите голяма сума пари. Много скоро тя ще ви трябва за друго нещо - имайте го предвид. 

Близнаци

Тази сряда не споделяйте свои лични намерения, колкото и да ви се иска. Идеята ви още не е обмислена до край и може да се получи недоразумение.

Рак

Потърсете второ мнение при решаването на личен проблем. Най-добре не търсете ничие мнение, все пак животът си е ваш.

Лъв

Тази сряда направете нещо необичайно за вас. Това може да бъде непланиран подарък за половинката ви или излизане вечерта, нищо, че не е петък.

Дева

Тази сряда станете по-рано. Денят ще бъде, наситен с изненадващи събития и не може да си позволите да закъснеете. Преди да излезете се раздвижете, за да сте в добър тонус. 

Везни

Днес проявете далновидност, ако ви хрумне да прощавате на някого. Останете любезни и възпитани, но не забравяйте какво ви се е случило и не си въобразявайте, че няма да се случи отново.

Скорпион 

Тази сряда може да получите известие за ваш стар познайник. Не злорадствайте и не завиждайте, всеки носи кръста си. 

Стрелец

Тази сряда е добре да впрегнете цялата си добронамеренност. Имате да наваксвате добро поведение. Никак няма да ви е трудно.

Козирог

Тази сряда помислете дали не пропускате нещо. Сега може да си починете и да се върнете да поправите стари грешки. Не губете повече време.

Водолей

Тази сряда потърсете вдъхновение в непозната от вас насока. Само не оставайте без работа и не попадайте в плен на меланхолията.

Риби

Денят ще бъде ключов за някои ваши разбирания. Ще ви се наложи да направите избор. Мислете преди всичко за себе си. 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес