Happy Week - здравословна почивка в сърцето на Родопите

6481
Happy Week - здравословна почивка в сърцето на Родопите
Снимка: iStock

Искате ли да се пречистите на всички нива, видимо да отслабнете и подмладите, да възстановите и балансирате всички жизнени функции в организма си? Това може да се случи, ако се доверите на Happy Week, иновативен формат на седмична здравословна почивка.

Мястото за настаняване се намира в красивите Родопи. Хотел "Невястата" **** в к.к. Пампорово ще ви осигури всичко необходимо, за да презаредите и тонизирате тялото и съзнанието си.

Редица учени през годините заявиха категорично, че най-чистият и лечебен въздух в света може да бъде открит не къде и да е, а в България, или по-точно – в Родопите. Въздухът в този район е много подходящ за хора с респираторни заболявания, а отрицателната йонизация подобрява имунитета, спомага за преодоляване на алергии, увеличава капацитета на абсорбация и усвояване на кислорода, като ускорява процеса на доставянето му до клетките и техните ядра. Отрицателната йонизация също притежава способността да увеличава алфа вълните на мозъка и тяхната амплитуда.

Също така вдишването на родопски въздух оказва терапевтично действие върху хреми, синузити, бронхиална астма, мигрени, родилни и постоперативни болки, уверяват учените.

Целта на почивките Happy Week е да се погрижите за себе си, като на помощ имате екип от специалисти.

Happy Week включва здравословно хранене, движение и лечение, интегрираща съвременните достижения на конвенционалната и алтернативна медицина. Освен стандартните туристически услуги, се предлага комплекс от медицински дейности с индивидуална насоченост, ръководени от професионални лекарски екипи.

Ще имате възможност да се насладите на ястия, приготвени изцяло от подбрани екологично чисти и био продукти, съчетани в петкратно здравословно меню, специално изготвено от лекари по диететика и хранене и прецизирано по калорийност, грамаж и хранителна стойност.

Ако се доверите на Happy Week, ще можете да преминете през медицински прегледи и консултации от екип утвърдени лекари. Ще ви бъде направен базов кръвен тест, образно изследване-кардиографско, ехографско, ехокардиографско и доплер-сонографско. Всички тези изследвания са безвредни и много информативни за прогнозиране на социално значимите болести, като хипертония, диабет, затлъстяване и риска от съдови инциденти (инфаркт, инсулт). 

Предвидени са също така интересни физически активности като йога, водна гимнастика, аеробика, психологически, релаксационни медитативни техники; SPA процедури и релаксиращи масажи; походи по еко маршрути сред природата; творчески ателиeта и лекции на теми, свързани със здравословния начин на живот.

Всичко това звучи прекрасно, нали? Най-хубавото е, че можете да се възползвате от СПЕЦИАЛНИ цени, ако се запишете за почивката Happy Week за периода 13 - 20 март 2020 г. 

ПОВЕЧЕ ЗА ОФЕРТАТА МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ТУК ИЛИ НА ТЕЛ. 0899093999

Създайте свой собствен стил за здравословен начин на живот!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com