Хобита, които се превръщат в мания

5477
Хобита, които се превръщат в мания

Запознай се с по-розовата реалност, за която си плащаш, за да забравиш ядовете и терзанията!

1. Телевизията

Онзи черен сандък, който ти обяснява, че кризата ще сложи край на света и работата нещо много приятно. Социалният дисциплинатор е новият пазар, с който можеш да откриеш всяко щастие и нещастие на света. Телевизорът използва най-старата стратегия на света – твоите проблеми се заменят от проблемите на другите. Ти си мислиш, че има и по-лошо и продължаваш да цъкаш каналите. Гледаш достатъчно телевизионни драми и затъпяващи предавания като Big Brother, Music Idol и други подчинени. Това са онези американски формати, които ти помагат да загубиш всяка култура. Телевизията е достатъчно евтина, за да й се радваш и на HD качество, а да не говорим, че порното е доста приятно в такъв формат. Най-често се запленяваш от историята на филмите от миналия век, защото рядко ще видиш нещо нови и по-сносно.

2. Видео-игрите

Телевизията не ти дава персоналност, но компютърът ще свърши тази работа. Можеш да бъдеш герой от втората световна война, състезател във формула 1, боксьор от световна класа или мениджър на Реал Мадрид. Определено е по-готиното място за фантазии! Страничните ефекти са най-разнообразни, но манията се очертава като основен проблем, защото прекарваш целия си ден в разцъкване на тази благина, където си някой, а на работното място си онзи човек, който гледа в точка и се опитва да оправдае съществуването си. Видео игрите са скъпо удоволствие! Едно старо нинтендо ще ти излезе към 20 лв, но еволюцията те разглезва и искаш да виждаш, усещаш, докосваш и свършваш на всички виртуални голи каки. Един от колегите е маниак на тази тема и е в играта с няколко хиляди, а сме сигурни, че сметката ще продължи да расте! Ще се запознаеш с алтер егото си, което е в страната на елфите и язди бялото пони, за да завладее Олдерон! Практически се превръщаш в роб на една система, защото всеки ъпдейт, всяка глезотия струва скъпо.

3. Книгите

М-да, готино е да четеш и да преоткриваш себе си в историята на другите, но по-често започваш да подхранваш онази тъмна част от твоето същество, която искаше да счупи зъбките на учителя по физика. Това е за хората, които имат богато въображение и нямат нужда от виртуална кутия. Хората започват да четат все по-малко, защото това им напомня за домашното в училище, университета и работата, благодарим Ви, госпожо! Откриваш нови светове и имаш психическата нужда от всяка книга на определен автор, а после откриваш цяла мрежа от други поддръжници. Четенето има много положителни страни, защото семиотиката ти позволява да отведеш съзнанието си в други измерения, където няма ограничения. Признаваме, че символите имат уникална магия, която се запазва доста дълго в съзнанието. Книгите стават проблем, когато се вманиачиш и започнеш да създаваш копие на този, който никога не си бил.

4. Животинките

Ще си умреш самотен и имаш нужда от нещо, за което да се грижиш. Веднага си вземаш малко кученце за два бона, което ще ти помогне да преживееш своята мъка. Малкият звяр е готин и ще ти помогне да се чувстваш достатъчно благороден, когато излезеш с него в парка. Животинката ще иска да те напсува, когато поредната патка го смачка в циците си. Няма нищо лошо в гледането на кученце, но не трябва да забравяме, че то с радост ще осере цялата къща. Традицията повелява мрънкащи съседи, животински контрол и тровене на малкия, защото лае през нощта и препикава вратата на съседите. Мхм, толкова сме хуманни!

5. Алкохол

Парите са ти достатъчно, ако всяка вечер можеш да си позволиш едно излизане, което ще доведе до прекалено много роднински връзки с Дионисий, които са: тротоарни екземи, скъсани дрехи, спане на и под пейка и нашето любимо – спане в изтрезвителното. Алкохолът става част от живота ти, когато нямаш какво да правиш и искаш да имаш поне един порок, защото е готино, разнообразно, черно и тежко. Преминаването в страната на чудесата не струва много, защото можеш да намериш доста качествен алкохол на ниски цени. Сам се досещаш, че черният дроб е малко по-скъп. Няма да ти разказваме за най-долната част от алкохолните си преживявания, защото искаме да продължим да работим тук. Добрата страна е, че ще откриеш много приятели, които искат да ги почерпиш.

6. Наркотици

Тежката категория на всяка илюзия, за която някога си мечтал. Има достатъчно легални и още повече нелегални средства, с които можеш да яхнеш белия еднорог през пустинята Доби! Една лъжичка/цигарка/спринцовка и си на правилното място. Ставаш безтегловен, готин, бърз, красив, контролиращ света и други подобни. Това е само в твоята глава, а в действителност лежиш на някой под сред счупени бутилки и други мръсотии. Всичко, което преживяваш, не се е случвало. Не сме запознати с развитието на този пазар, но сме чували, че са достатъчно достижими за всеки, който е решил да погледне света от по-различен ъгъл. Прекомерната употреба ще ти помогне да се страхуваш от света и няма да поискаш да излезеш от мазето си.

6 хобита, с които ще станете по-умни

Всеки от нас е способен сам да разгърне пълния потенциал на интелекта си. Това може да стане чрез развиване на нови умения, които карат...

7. Порно

Добре дошъл в страната на перфектните женски тела! Постигнати са с много процедури, но това не е от значение, когато можеш да скубеш пилето до припадък. Порното беше забранено, но се прокрадна във всеки дом от баща и син. Спомняме си първите „храсти“, които бяха поместени в сръбски, гръцки и други списания, които се продаваха от чичко и лелка. Порното не е много скъпо – само една кредитна карта на час, за да видиш жена, която е толкова дашна, че накрая й трябва медицински екип. Добрата новина е, че ще ставаш все по-безсмъртен от сухите тренировки, а лошата е, че скоро няма да се наложи да показваш умения, защото прецакваш всяко социализиране, честно!

8. Религията

Нямаме нищо против хората, които искат да вярват в различни божества. Ние не сме хората, които биха критикували човек за неговите решения. Този избор ще оставим на теб, но ще ти покажем в какво може да се превърне една отдаденост. Всеки смята иска да открие своето призвание и да бъде част от нещо по-добро. Има няколко официални религии и милиони неофициални, в които трябва да дариш известна сума, за да присъстваш. Чувстваш се по-добре, когато оставяш половината си заплата за благото на пастора, който трябва да напълни Bentley-то си на връщане! Бориш се срещу всички, които се опитват да замъглят виждането ти към бъдещия свят! Можеш да се чувстваш по-специален на улицата, но същевременно ще правиш откачени чудеса като хвърляне на гълъби в асансьорната шахта (имахме такава съседка). Завършваме мазалото с онзи момент, в който получаваш жълта книжка.

източник: men.hotnews

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com