Качествата на жените от зодия Стрелец

15187
Качествата на жените от зодия Стрелец
Снимка: Thinkstock

Изглежда, че всички се разбират приказно с тези свободомислещи дами от зодиака, известни със своята приятелска, непринудена личност и позитивни възгледи за живота.

Енергична и развълнувана от живота, лесно е да попаднеш под влиянието на управляваната от Юпитер жена Стрелец. Усмивката й е магнетична, а нейната неспокойна, свръх-автентична честност и увереност улесняват вероятността да си паднеш по нея или да поискаш да й бъдаш най-добрият приятел, или и двете. Работата е там, че тя често е най-добрата приятелка на много хора. Рядко остава на едно място твърде дълго време, а заради това, че е очарователна, раздялата с нея наистина боли.

Качествата на мъжете от зодия Стрелец

Някои зодии по един или друг начин определено се открояват от останалите. Една от тези е зодия Стрелец. Мъжете, родени под този знак са...

Нови приключения и по-широки хоризонти винаги призовават тази жена с блуждаеща душа, чието сърце копнее да изследва нова територия, населена с нови лица, нови идеи и нови приключения. Това е освободена жена, която няма време да бъде възпрепятствана от остарели схващания или обществени табута. Прави това, което иска, когато пожелае - и наистина не ѝ пука какво мислите за това.

Жената Стрелец е взрив, но ако успеете истински да я заинтригувате, със сигурност ще е любимата ви компания. През цялото време тя инициира събития. Много е откровена и нарича нещата с истинските им имена.

Влюбените жени Стрелци са страстни, енергични и обикновено са снизходителни за почти всичко, склонни са да прощават много на половинката си. Истинска сила на природата, тази дама въплъщавайки невероятни характеристики.

Жената Стрелец е свързана с преследването, наслаждавайки се да се стреми точно към това, което иска. Тя отказва да седне и да чака някой да се приближи до нея; рядко ще я намерите да седи до телефона, чудейки се дали някой ще ѝ се обади. Готова е да поеме инициативата. С удоволствие ще вземе нещата в свои ръце, а ако ѝ допаднете, тя сама ще дойде при вас, за да поиска номера ви.

Звездите за нея – жената Стрелец

Едва ли има по-непостоянно, забавно, очарователно, непредсказуемо и умно създание на света от жената Стрелец. Тя е вечен оптимист, вина...

Някои хора биват отблъсквани от нейните смели и директни подходи, но тя не би ги променила, така че ако и за вас такова поведение е странно – просто стойте настрани от нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com