Как лесно и бързо да разбиеш връзката си

3537
Как лесно и бързо да разбиеш връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да има пълноценна и красива връзка, в която двамата се обичат и ценят. Много често, обаче, искаме това прекалено много и именно прекаленото желание може да ни помогне да провалим връзката си.

Естествено, никой не иска да бъде зарязан, но понякога неволно с действията и страховете, на които даваме повече сила от необходимото, можем да си докараме именно това. Ето няколко начина, чрез които можещ много лесно да разрушиш връзката, която имаш:

6 неща, които е добре да се знаят преди първа среща

Първите срещи са много вълнуващи, но и напоени с много напрежение. Дали ще премине гладко или не зависи само от вас и нагласата ви. В...

1. Губиш досегашния си живот

Преди да имаш връзка,излизаше с приятели, забавляваше се, имаше цели, преследваше ги. Сега, когато си обвързана, се фокусираш изцяло върху партньора си и прехвърляш върху него цялата си енергия, любов и очаквания. Той, от своя страна не може да понесе отговорността да бъде центъра на вселената ти. Всъщност, никой не може. Това, което трябва да запомниш е, че за да имаш пълноценна връзка, трябва първо да си щастлива сама и да запазиш това щастие и когато имаш връзка.

2. Липсва ти самочувствие

Самочувствието е една от най-привлекателните черти. Ако ти липсва самочувствие, имаш нужда постоянно някой да ти повтаря колко си прекрасна и да доказва любовта си към теб, много скоро ще останеш сама. Никой не иска да бъде с човек, който не се цени и няма достатъчно самочувствие. Ако ти мислиш, че не си достатъчно добра, той също няма да го мисли.

Как да направим компромис в брака?

Отново имате семеен спор и не знаете кое е правилното решение, дали да настоявате на вашето, или да отстъпите и да направите компромис....

3. Държиш се неуважително

Ако си груба и си позволяваш да унижаваш партньора си, много скоро той ще си тръгне. Когато връзката ви е пълноценна, никой от двама ви не би си позволил подобно нещо. Ще се грижите един за друг и ще се държите с нужното уважение. Чувството за хумор е секси черта, но има много тънка граница между хумора и простащината. Не я прекрачвай.

4. Прекаляваш със свободата

Хубавото на една пълноценна връзка е, че ти дава пълната свобода да бъдеш себе си. Ако, обаче, прекаляваш с нея и не се съобразяваш, много скоро ще останеш необвързана. Постоянните флиртове, неуважението на чуждото време и несъобразяването с него показват, че не си готова да поемеш отговорността, която идва с една истинска връзка.

3 знака, че в твоята връзка няма любов

Понякога можем да объркаме любовта със силното привличане. Да се заблудим, че страстта ще прерасне в сериозни отношения, които ще изляз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com