Как пазаруват различните зодии? - част 3

3922
Как пазаруват различните зодии? - част 3
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Пазаруването е неизменна част от съвременния начин на живот. Без значение дали прекарвате време обикаляйки в супермаркета, или отделяте цял ден за нови покупки от мола, пазаруването заема доста голяма част от живота ви. Тук идва и моментът на въпроса: Обичате ли пазаруването?

Оказва се, че има някои хора, за които то е като приказка: бързо и лесно те намират точно онова, от което имат нужда. За други, пък, пазаруването е по-лошо от 10 часова работна смяна. Те не могат да понесат стреса от обикалянето и винаги нещо се случва, когато пазаруват. Зодията има много голямо влияние върху това от кой тип сте. Ето как се отразява пазаруването на различните зодии:

Как пазаруват различните зодии? - Част 2

Пазаруването е неизменна част от съвременния начин на живот. Без значение дали прекарвате време обикаляйки в супермаркета, или отделят...

Стрелец

Родените под този зодиакален знак са способни да си купят и апартамент на секундата, ако решат, нищо, че имат само два лева в джоба. Когато пазаруват, Стрелците приличат на гладно куче, готово да се нахвърли на всичко, приличащо на храна. Това е може би любимото им хоби. Въпреки това, те много добре знаят какво търсят и не биха се задоволили с нещо по-малко. Когато решат, че са намерили нещото, което търсят, нищо не може да ги спре да си го купят.

Козирог

Козирозите трябва да са уверени на 100% в покупките си. Те са изключително големи ценители и харесват само качествените продукти. Ще ти развият хиляда теории за произхода на стоката, но докато не се уверят, че това е най-доброто и ще им влезе в употреба, не го купуват.

Как пазаруват различните зодии? – Част 1

Пазаруването е неизменна част от съвременния начин на живот. Без значение дали прекарвате време обикаляйки в супермаркета, или отделят...

Водолей

Водолеите пазаруват без да си правят сметка и списък. Много често заради това остават без пукната пара в джоба. Те пазаруват хаотично и каквото видят, слагат в торбата. За тях задължително трябва да има предварително написан и сметнат списък, създаден от някой друг, ако не искат да са постоянно с финансови проблеми.

Риби

Пазаруването за Рибите е като разходка. Много внимателно и бавно. Ако в деня за пазар имат и друга работа за вършене, по-добре едното да остане за друг ден. Толкова много се вглъбяват в пазаруването, че много често забравят, че след малко имат уредена среща. Искат всичко да бъде направено както трябва, затова и не бързат с покупките, а бавно оглеждат и преценяват всяка стока.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com