Как скорпионите провалят живота си, без дори да го осъзнават

40104
Как скорпионите провалят живота си, без дори да го осъзнават

Скорпионите са едни от най-страстните и забавни знаци в зодиака. Но както всички останали, те имат и лоши черти, някои от които пречат само и единствено на тях самите. Ако и вие сте родени под знака на зодия Скорпион, ето как съсипвате живота си, без дори да го осъзнавате.

1. Когато съдите себе си прекалено грубо.

Годишен хороскоп за 2018 година - Скорпион

Безгрижно и изпълнено с удоволствия начало на Новата 2018 година очаква представителите на знака Скорпион. Пред вас ще се разгърнат мно...

Като Скорпион вие сте вашият най-строг критик. Това ви води до много успехи, но и до още по-голям натиск. Необходимостта и нуждата да постигнете успех се превръща във вашата фикс идея. Понякога се фокусирате твърде много върху малките детайли, когато трябва да обърнете внимание на голямата картина.

2. Изгаряте мостове и не прощавате на другите.

Вие сте един от най-лоялните знаци. С тази лоялност държите другите на същия стандарт и не очаквате те да ви разочароват или да ви наранят. Понякога го правят. Никой не е съвършен дори и вие, които се стремите към съвършенство. Но вие изгаряте мостове и не прощавайте на хората за това, което са направили, дори когато те съжаляват за постъпката си. Добре е да бъдете предпазливи, но понякога сте прекалено предпазливи.

3. Страхувате се от любовта и отблъсквате хората.

Любимите десерти на зодия Скорпион

Скорпионите са страстни и упорити хора. Те са решителни и ще изследват, докато не разберат истината. Скорпионът е велик лидер, винаги е...

Обичате по-трудно от който и да е знак, което означава, че сте орисани да страдате още повече. И го правите. Болката променя хората, а вие сте построили стена около сърцето си изпълнена със страх, и не пускате никой прекалено близо. Но ако само за миг се отпуснете, ще разбере, че любовта на някои хора има способността да лекува.

4. Живеете в миналото.

Скорпионите са склонни да се занимават с миналото и да се страхуват от бъдещето. Да не живееш в настоящия момент и да бъдеш щастлив е нещо много трудно. Когато живеете в миналото, вие го създавате по начин, по който вие самите решавате. Може да повтаряте даден момент отново и отново в съзнанието си, но в крайна сметка той е силно пречупен от мислите ви. Това винаги ще ви кара да се чувствате малко празни и виновни. Научете се да пуснете и не се чувствайте зле.

5. Не се доверявате на своите инстинкти.

Трябва да знаеш тези 10 неща, ако обичаш Скорпион

Излизате с, влюбени сте в, омъжени сте за Скорпион? Вероятно вече сте научили едно-две неща за него за времето, в което сте заедно. Ак...

Скорпионите са най-интуитивните от всички знаци и трябва да се доверят повече на себе си. Но както всеки имат съмнения. Проблемът възниква, когато се обръщат към твърде много хора и губят поглед от онова, което дори искат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com