Каква майка си според зодията ти? (ЧАСТ 1)

14019
Каква майка си според зодията ти? (ЧАСТ 1)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Майчинството е изключително голяма отговорност, която всяка една жена рано или късно поема, но и мечта, която всяко малко момиченце планира. Да бъдеш майка означава да гледаш не само себе си, а още един по-мил и скъп живот, който ти сама си създала с много обич. Когато малкото човече е на път да се появи в живота ти, веднага в главата ти се появява мисълта дали ще бъдеш добра майка на това невинно същество, дали ще се грижиш добре за него, дали ще можеш да му осигуриш щастлив живот. Оказва се, че зодията ти също влияе на това как ще се представиш в като майка.

Ето и най-отговорните майки според зодиакалния знак.

Ето кои са зодиите, които успяват във всичко!

Според астрологията, слънчевият знак, с който сме се родили определя възможностите и пътят който ще извървим. Разбира се единствено ние...

Овен: Представителите на зодия Овен ,като майки, ще обърнат земята, за да докажат и направят своето дете най-доброто. Майката Овен постоянно търси информация за нови идеи на перфектно възпитание, а мнение или помощ от страничен човек, дори и правилна, не приема. Като типичен представител на огнените зодии тя смята, че знае всичко и може да се справя сама с всяка ситуация, най-вече с възпитанието на собственото и дете.

Телец: Майките Телци са толкова привързани към децата си, че постоянно искат да ги гушкат, милват и все мили неща, които понякога чак задушават. Като истински любящи майки, Телците не пропускат и малка възможност с която ще помогнат на детето си за дадена реализация. Това на моменти може да изправи както детето, така и майката пред трудности, защото по този начин тя му отнема възможността да се научи да се справя само.

Близнаци: Като демократични майки, Близнаците подготвят и образоват децата си от ранна възраст.Те държат детето да е интелигентно и компетентно подходящи във всяко едно отношение.Умеят да забавляват децата си и могат да си играят с часове с тях.

Рак: Нуждите на децата за майките,зодия Рак винаги стоят на първо място.Те са тихи и кротки личности,но стане ли дума за децата им стават точно обратното.Щастието за тях е да виждат усмивката на лицето на детето си постоянно.

Зодиите, които никога не се извинят

Понякога гордостта пречи на вътрешния баланс, а понякога тя е верен водач в пътя, който трябва да извървите, за да се докажете и да изв...

Лъв: Това са майки,които много добре знаят как да подходят с детето си за да не им се качи на главата.Възпитанието им е леко горделиво.Тя доста често разговаря с детето си като с голям човек и държи изключително много то да има самочувствие.Все пак това и най-царската зодия.

Дева: За майките Дева най-важно е децата им да мислят правилно.Още от пеленачета те ги учат кое как се държи.Нежността не е присъща за тях,но пък имат страхотно чувство за хумор,което децата им обожават.Държи на здравословното състояние на детето и го подтиква да спортува.

Втора част четете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашният ви любимец се промъква в леглото ви: Ето какво са открили изследователи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com