Какви „грехове“ са присъщи на различните знаци на зодиака

10036
Какви „грехове“ са присъщи на различните знаци на зодиака
Снимка: Pexels

Астролозите са убедени, че раждането под конкретно зодиакално съзвездие определя слабостите, присъщи на хората.

Раждането под определени звезди определя много аспекти от характера на човека. Астролозите вярват, че неприятните черти и слабости на някои хора са пряко свързани с това към коя зодия принадлежат.

Овен

Поради голямата им надутост и амбиция Овенът обича да се състезава с всички и във всичко. Често това се превръща в мания за победа, те не вярват, че основното е участието.

Телец

Телецът обича усещането за комфорт. Затова те често са склонни към лакомия и хедонизъм. Е, телците са готови да признаят такава слабост, ако в замяна могат да спят на копринени чаршафи, да ядат лакомства и да се наслаждават на любовни игри.

Близнаци

Поради двойствеността, присъща на знака Близнаци, неговите представители са двулики и неискрени. Те са готови безсрамно да се ласкаят, за да постигнат целта си. И работи - често в замяна те получават всички предимства, повишение и солидно увеличение на заплатата.

Рак

Много Раци обичат да съжителстват с любовниците си, без да узаконяват връзката си. В наши дни, обаче, това отдавна не е нещо необичайно. Единственият проблем е, че партньорите им може да не харесат това.

Лъв

Лъвовете са кралски знак, те физически трябва да бъдат в центъра на вниманието, да получават похвала и всеобщо възхищение. Следователно родените под този знак са арогантни и дори самоуверени. Често неволно обиждат околните.

Дева

Девите се смятат за по-умни от другите, така че  често критикуват. Но Девите го правят хитро, когато не ги чуват. В очите те могат да кажат на човек нещо съвсем различно.

Везни

Везните обичат да си почиват и да се отпускат твърде много. Да си прекарате добре не е срамно, ако всички важни въпроси вече са решени. Но, уви, Везните не винаги успяват да постигнат баланс между различните области от живота си.

Коя зодия какъв ГРЯХ има в любовта (ЧАСТ 1)

В любовта няма човек, който да не е бъркал и да не съжалява за постъпките си в даден момент от живота. Това са греховете на всички зоди...

Скорпион

Скорпионите са много страстни и чувствени, често им се приписва склонност към интриги и изневери. Всъщност, те са твърде горди за това. Но това не означава, че Скорпионът не мисли за измяна. Те обаче не си позволяват такава слабост.

Стрелец

Стрелците са големи шегаджии. Те са уверени, че чувството им за хумор е ненадминато. Уви, не винаги е така.

Козирог

3-те зодии, които най-добре си подхождат с Близнаци

Близнаците са царете на партито, където и да отидат. Тъй като социалните им умения са първокласни и с привкус на очарователна личност, ...

Козирозите са обсебени от парите и ги правят. В резултат на това те могат да се превърнат в работохолици - не от любов към  работата, а от страх да загубят източника си на доходи. По същата причина те често са стиснати или дори скъперници.

Водолей

Водолеите често се противопоставят на всичко - не са съгласни с чуждите твърдения, имат собствено мнение за всичко. Те признават само своя авторитет и са много горди от това.

Риби

Много Риби не са свикнали да се справят с трудностите. Като много способни по природа, те често погребват таланта си в земята. Не обичат да работят за постигане на целите си, но страдат много от пропуснатите възможности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В кое живописно селце е роден Йордан Йовков?

Колко градове има във великотърновска област?

„Ръченица“ на Мърквичка – научете как двама чужденци показват красотата на България

Има ли мечки в Стара планина?

Знаете ли къде е лобното място на Бенковски?

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com