Какво ще направят различните зодиакални знаци, ако тайно си падат по теб

263843
Какво ще направят различните зодиакални знаци, ако тайно си падат по теб
Снимка: iStock/Guliver

Огън (Овен, Лъв, Стрелец)

Ще ви дразнят. Вместо да ви направят комплимент за новата ви прическа, те ще се позабавляват. Вместо да ви кажа каква добра работа сте свършили на работа, те ще посочат едно нещо, което не сте направили. Те винаги ще намерят начин да ви критикуват - но игриво. Може да ви измислят смешен прякор и да разкажат на всички за него, или да направят нещо, което да ви обиди. Така или иначе, те ще се държат като малко дете на площадката, защото за тях това е по-лесно, отколкото да признаят какво наистина чувстват към вас.

7 неща, които трябва да знаете за зодия Риби

Тъй като официално е месецът на Рибите, ето какво трябва да знаете за зодията, която изглежда малко странна на всички. 1. Те са чувст...

Земя (Телец, Дева, Козирог)

Те ще кажат на всичките си приятели какъв идиот сте. Те постоянно ще говорят за това колко не могат да ви понасят, за да компенсират колко ви харесват. Те не се чувстват комфортно с емоциите си, затова ще лъжат за това колко ги е грижа за вас. Те ще се опитат да действат без емоции. Те искат да избягват от това да развият още по-силни чувства, защото предпочитат да останат сами от колкото да се сблъскат с нещо по-сложно и с вероятността да останат с разбито сърце.

Въздух (Близнаци, Везни, Водолей)

Те ще се правят на недостъпни. Те ще се държат сякаш сте невидими. Те няма да имат контакт с вас пред хората. Те едва ще ви кажат дума, дори ако сте само двама души в стаята. Те ще се държат така, сякаш не знаят името ви, както не знаят, че съществувате. Междувременно, те всъщност знаят всичко за вас, защото обръщат голямо внимание на всеки ход, който правите. Те просто не искат да знаете това и да мислите за тях като за луди. Освен това, дълбоко в себе си, те са срамежливи. Те не са сигурни как да флиртуват. Те не искат да се притесняват, така че пазят неподходящите коментари за себе си.

Ето в какво се влюбват различните зодии

Всяка зодия е различна и се впечатлява от различни неща. Ако искате да накарате някои представител на различните зодиакални знаци да се...

Вода (Рак, Скорпион, Риби)

Те ще бъдат подли, когато става дума за чувствата им. Винаги, когато ги погледнете, те ще се отдръпнат, за да не разберете, че са гледали. Те никога няма да го покажат явно, но следят всеки ход и дори тайно гледат снимките, за да се любуват на красотата ви. И дори вие да не знаете колко ви харесват, всички останали в техния свят вече знаят как се чувстват, защото никога не мълчат за това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да почистите езика си от плака и бактерии?

Топ 10 на най-говоримите езици в света

Топ 4 най-странните зодии

Знаете ли колко е дълга Великата китайска стена

Край на самотата: 5 знака, че сте на път да срещнете своята сродна душа

Топ 4 на зодиите, които пленяват с красота и остър интелект

Кулинарна приказка: 5 интернационални ресторанта в София

Какво е бронирано кафе и защо хората го пият?

Тези зодии са сродни души на Телец

Повече въздух и още 3 начина да предотвратите развалянето на храна в хладилника

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com