Коя зодия какъв ГРЯХ има в любовта (ЧАСТ 1)

9229
Коя зодия какъв ГРЯХ има в любовта (ЧАСТ 1)
Снимка: iStock/Guliver

В любовта няма човек, който да не е бъркал и да не съжалява за постъпките си в даден момент от живота. Това са греховете на всички зодии в любовта, които им се иска да заличат или никога да не им се бяха случвали.

ОВЕН

Очите издават каква си в леглото

Да, очите са прозорци към душата! Интересното е, че техният цвят може да разкрие и много за характера ни, включително за това какви сме...

Овните имат много грехове, но най-големите им са в любовта. При тях те започват още от по-ранна тийнеджърска възраст и не спират едва, докато не се задомят. Техният най-голям грях е, че са били с много хора и са гонели някаква бройка, не са търсели любовта дълги години наред. Това ги прави лекомислени в очите на другите и не може да изтрие лошото им име.

ТЕЛЕЦ

Телците не обичат да оставят много грехове зад гърба си, но животът не пита за това и нещата просто се случват. Най-големият им грях е, че са се отнесли лошо с човек, който е бил искрено влюбен в тях дълго време. Захвърлили са го с лека ръка – от страх, от глупост или кой знае от какво. Гузната им съвест никога не млъква и често си спомнят за този период от живота си.

БЛИЗНАЦИ

Греховете на Близнаците нямат край, особено що се отнася до любовта. При тях това, което можем да наречем грях е, че си падат по скъпите вещи, преживяванията, пътуванията и търсят човек, който може да им осигури това. Афинитетът им към лъскавите и скъпите неща ги прави по-лековати в очите на другите и привлича грешните хора, които не търсят любов.

7 неща, които носят лош късмет в любовта

Трябва да знаете какво да правите и какво не, за да привлечете късмет в любовния си живот. Има поверия, че ако правите тези 5 неща, про...

РАК

Раците са много обрани в действията си и рядко оставят нещо лошо, което да петни името им. Обаче и те си имат слаби места и грехове, за които съжаляват. Най-големият грях в любовта за зодия Рак е това, че са взели нечия чужда половинка и са развалили много хубава и стойностна връзка. По-лошото е, че тръпката бързо им е минала и всичко това е било напразно.

ЛЪВ

Лъвовете са познати със своите грешки в живота и всеки знае, че често бъркат, особено когато заговорим за любовта. Това, което никога не могат да си простят е, че са изпуснали много специален човек в живота си, защото са се били захласнали по красив, но много повърхностен и неподходящ човек. Дано да им е за урок и да не правят повече такива грешки.

ДЕВА

2-те зодии, които ВСЕКИ иска за партньор

Чудили ли сте се кои са най-желаните зодии в Зодиака? Днес ще ви разкрием кои са зодиите, които са мечтаните партньори за всички. Ще ви...

Големият грях на Девите в любовта е, че никога не им стига вниманието само на един човек. Обичат да флиртуват с много, харесва им вниманието от всички страни и това все ги кара да изпускат голямата любов в живота си. Имате време да се поправите, гледайте стойностното в хората, не ви е нужно много внимание, за да сте щастливи!

Очаквайте продължение...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com