Лъжи, които често се изричат на първа среща

2410
Лъжи, които често се изричат на първа среща
Снимка: iStock

Ех, ако можехме да четем мислите на други хора... Разбира се, бихме могли да избегнем няколко грешки в живота или поне да разберем по-бързо с кого си струва да изградим по-близки отношения.

За съжаление, когато искаме да направим добро впечатление на някого, можем да стигнем до лъжа, само за да изглеждаме интересни. Любопитни ли сте коя от привидно невинните лъжи, които повтаряме най-много на първата си среща?

1. Харесвам секс на открито

Тази лъжа обикновено се изрича, когато се опитваме да впечатлим някой по-отворен от нас. Въпреки това, да говорим точно за това още на първата среща е голям риск. Не всеки е готов за такова изказване и не всеки би го възприел правилно.

2. Не, изобщо не ям много

Разбира се, ако сте лакомник, няма да го покажете веднага на първата си среща. Но защо да лъжете точно сега? Е, разбира се, да се направи добри впечатление...

3. Никога през живота си не съм бил пиян

Рано или късно истината ще излезе наяве. Как тялото ви реагира на алкохола не винаги зависи от вас. Няма смисъл да се правиш на „света вода“.

4. Разделихме се в приятелство

Колкото по-близка е връзката, колкото повече знаете един за друг, толкова повече се сближавате. Няма смисъл да демонизирате бившия си партньор, но също така не е добре да се преструвате, че просто сте си останали много добри приятели...

5. Всъщност рядко излизам

Разчупете леда: 7-те въпроса, които трябва да зададете на ПЪРВА среща

Първата среща винаги е малко по-напрегната от останалите, което е нормално, защото с този човек дори и да сте се познавали преди това, ...

Тази лъжа е да подчертае, че ситуацията в която се намирате, за вас е наистина уникална. Искате да я/го накарате, да се почувства така, все едно е спечелил/а милиони от лотарията, като се срещне с вас.

6. О, аз също обичам ...

Не, наистина не е нужно да кимате на всичко и да се преструвате, че харесвате това, което той/тя харесва. Може да е интересно за момент, но истинското родство на душите се ражда, когато можете да се допълвате.

7. Аз готвя страхотно

Хммм. Мисли внимателно! Ако има вероятност тази връзка да се развие, вашата "декларация" за кулинарните ви способности ще бъде проверена по-рано, отколкото си мислите.

Лъжите, които мъжете обличат в реплики

Някой мъже са изпечени лъжци, когато искат да скрият намеренията си към една жена... Нека да видим някой заволюирани мъжки реплики: "Д...

8. Печеля страхотно...

...Просто нямам време да харча всичките тези пари. Ето защо, освен всичко друго, все още живея с родителите си, вместо да си купя апартамент. - Внимавайте много точно в тази точка!

9. Обичам спорта

Тази невинна лъжа е лесна за извинение. Винаги можете да кажете, че сте имали предвид спорт, гледан по телевизията от удобния диван /ха-ха/.

Някои от вас ще кажат, че тези лъжи са много безобидни, други ще се възмутят, защото връзката трябва да се гради върху истината от самото начало... И вероятно е най-добре просто да бъдете себе си. Но добре де, явно всички хватки са позволени в любовта;).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com