Най-нехаресваните ЖЕНСКИ имена според мъжете

18685
Най-нехаресваните ЖЕНСКИ имена според мъжете
Снимка: iStock

Името на човек носи много символика, понякога дори предначертава съдбата ни и ролята ни в живота. То е нашата запазена марка, белегът, чрез който другите ни разпознават. Всяко име носи различна енергия, която се прехвърля върху притежателя. Tъй като не всичко в живота е цветя и рози, има и женски имена, които са доста отблъскващи особено за противоположния пол.

Нека видим кои сe нареждат на челните места в класацията за най-нехаресваните женски имена от мъжете.

Агнес

Името Агнес произлиза от гръцки език и означава „чист, непорочен“. Но въпреки това, се смята, че тези жени са съвкупност от най-различни емоции, които могат да ни разтърсят. Те винаги действат преди да мислят и се позовават единствено на емоциите, като изключват логиката в повечето случаи. Те са непредсказуеми и доста бурни, затова може би мъжете стоят настрана от тяхната енергия.

Жените с тези имена изневеряват най-често

Евгения

Евгения в буквален смисъл означава „благородна“ от гръцки, но и тук отново дамите с това име не са приемани с отворени обятия от мъжете. То създава усещане за висота, за доминантност, за изявени лидерски качества, от които явно противоположният пол се притеснява. Дамите с това име са авторитетни и с високи стандарти.

Анастасия

Буквалният превод на името е „възкресение“. Анастасиите представляват истинска мистерия за мъжете. Те са доста колебливи в чувствата, мнението и поведението си и постоянно го променят. Много пъти, подобно на жените с името Агнес, те отхвърлят логиката и предпочитат да се доверят на емоциите, които изпитват. Имат сериозни капризи, които едва ли някой би изтърпял.

Мая

Мая означава „велика“. И тези дами в действителност са такива – твърдоглави, недостижими и с доста високо мнение за себе си. Те не биха се променили заради половинката си. Имат доста променлив характер, не виждат недостатъците си и са на мнение, че човек трябва да ги приеме такива, каквито са, в противен случай пътищата им ще се разделят.

Жените с тези имена имат труден характер

Людмила

Людмила значи „любима на народа“, но в действителност жените с това име не се нареждат сред любимките на противоположния пол, а дори обратното. Това е така, защото тези дами имат сериозен и неотстъпчив характер, не могат да бъдат контролирани и са доста доминантни. Потайни са, не обсъждат никакви планове и не споделят лична информация дори с близките си хора. Непредсказуеми са, действат под влиянието на емоциите си и трудно някой мъж може да се справи с всичко това наведнъж. Обикновено повечето дават няколко крачки назад и бързо се отказват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com