X
 
 

Не се влюбвай в мъже от тези зодии

340551 0
photo of Не се влюбвай в мъже от тези зодии
Снимка: Istock/Guliver
Има мъже, които са страхотни любовници и които могат да подлудят всяка жена. Има и такива, които са верни докрай, уважават и ценят половинката си. Те могат да даряват безрезервна любов и държат на топлината и разбирателството. Има и мъже, които трудно показват емоциите си и предпочитат просто да се забавляват.

Представяме ти мъжете, които по зодия се определят като най-добри любовници, но по-добре да не разчиташ да се влюбят в теб и да те обичат до живот.

Близнаци 

Те са влюбчиви и търсещи новото и различното. Можеш да бъдеш сигурна, че ще се забавляваш много с такъв партньор, но ако търсиш дълга връзка, бъди готова за разочарования. Падат си малко кръшкачи и често се заглеждат по други мадами. Когато са във връзка, имат склонност да търсят разнообразие и това може да е повод за изневери или проблеми. С течение на възрастта обаче и наличието на правилната партньорка, тези симптоми отшумяват.

Цялата статия - четете на Iwoman.bg.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 18 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...