Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за 28 май (Част 2)

28 май 2021, 00:05 часа

Везни

Везните днес ще прекарат не малка част от времето, планирайки бъдещето си. Те ще изберат да са сред шумна компания. Не е изключено днес да получат множество комплименти, както и висока оценка за добре свършената си работа.

Скорпион

Скорпионите днес ще се посветят на това да почистят и подредят дома си. Нужно е да странят от хора, които не им мислят доброто. Не е желателно да правят сериозни инвестиции, нито пък да дават пари назаем.

3 зодии, на които всички ще завиждат през ЮНИ

Стрелец

Стрелците днес са решили да се откъснат от забързаното ежедневие и да прекарат деня си в компанията на най-близките си хора. Нужна им е по-интимна връзка с природата. Това много би им помогнало да пречистят съзнанието си.

Козирог

Козирозите ги очакват проблеми в семейството в петък. Не е желателно обаче да бъдат крайни в изказванията си, тъй като това може да им навлече сериозни неприятности. Колкото по-интровертни са, толкова по-добре.

Водолей

Водолеите ще имат сравнително емоционален ден. Не е изключено днес да разберат новина, свързана със здравето на близък човек. Не е изключено да им се наложи да пътуват. Желателно е да намерят време за почивка.

4 зодии, за които ЮНИ ще бъде труден

Риби

Рибите ще имат интересен ден. Те ще изберат да се сприятелят с хора, които от съвсем скоро познават. Възможно е едно такова приятелство да им отвори много нови възможности. Не е желателно да влизат в спорове с възрастни хора от семейството.

Част 2 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес