X
 
 

Понякога жените обичат като копелета

10655 0
photo of Понякога жените обичат като копелета
Снимка: iStock/Guliver
Понякога мъжете са големи копелета. Копелета без въображение. И не разбират любовта. Измеренията на любовта. Жената обича различно, по много различни начини, с много различни чувства. За мъже говорим. Има жени, които обичат като мръсници, такива, които обичат като светици, които обичат икони, обичат като икони, такива, които раздават любов като майки, любов като домакини, любов "за" и любов "от".

"Обичам те" не значи винаги сълзливи чувства, надежди, молби, желания, обещания, деца, семейни вечери и куп изгладени ризи. Понякога жените обичат като копелета. И обичат копелета. Мъжки копелета. Любов като с равни и между равни. Любов без бъдеще.

Любов завинаги! Уроци по обичане…

Когато специалният човек е до нас, знаем, че всичко ще бъде наред. Знаем, че той ще се грижи за нас и ще ни подкрепя. Вярваме повече въ...

Любов, където утре не съществува като понятие. Любов, където дори няма днес, а само тук и сега, и дори секунда повече няма. Любов без страх. Любов за секс. Любов от секс. Любов с и за приятелство. Ама такова чисто приятелство.

Любов, в която се събличаш сам и сам се сещаш кога да се облечеш и да си отидеш. Любов, в която си с друг, но всъщност си сам и в самотата си сте толкова дълбоко заедно. Любов с тела, между тела, заради тела. Любов, в която можеш да ... ДОЧЕТЕТЕ ТУК.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 2 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...