Професиите, за които мечтаят жените

1938
Професиите, за които мечтаят жените
Снимка: Thinkstock/Guliver

Без значение какво работите, със сигурност винаги е имало някоя професия в съзнанието ви, за която сте мечтали. Още от малки момиченца сте искали това и непрекъснато сте разказвали, каква ще станете като пораснете голяма.

Предпочитанията на малките момиченца обикновено се менят - от лекарка, певица, манекенка, та дори булка и мъжка. Но когато вече сте пораснали, пак си имате своята мечтана професия и е много вероятно да се стремите към нея. Или вероятно просто и се възхищавате.

Британски учени идентифицираха най-пиянските професии

В британско проучване са идентифицирани професиите с най-високите нива на консумация на алкохол. Това са строителните и производствени ...

Кои са най-мечтаните професии сред жените, разберете в следващите редове:

Актриса. Ако киното или театърът са ви страст, все някога ви се е искало да бъдете актриса. Не сте станали, защото може би нямате талант? Все пак да си актриса наистина е много вълнуващо и разнообразно. Да влезеш в роля е cudesно предизвикателство и ако това ви се отдава освен в личния живот и на сцената, е прекрасна професия.

Певица. Музиката е истинско щастие! Всички я обичаме. Затова много момичета си мечтаят някога да бъдат харесвана и популярна певица. Изглежда забавно и лесно, но истината е че тази работа буквално поглъща живота и цялата енергия на всеки, който е избрал музиката за професия. Все пак известността и забавлението вървят ръка за ръка в пеенето и именно заради това много жени искат да бъдат певици.

Сватбен агент. Професията вече е много разпространена в цяла България и е изключително vylnuvastho поле за реализацията на много жени. Ако харесвате да организирате и координирате процеси от събития, както и да сте неразделна част от бляскави церемонии, определено тази професия много ще ви допадне. 

Ето кои са най-уважаваните професии, според проучване на YouGov

YouGov публикува резултатите от проучване на общественото мнение за това кои са най-уважаваните професии в света. В анкетата са се вкл...

Бизнесдама. Да си имат свой собствен бизнес или поне да управляват успешно нечий друг, е истинската мечта на много жени с амбиции. Те искат да имат стилна прическа, да са на високи токчета и в скъпи изискани дрехи. За съжаление обаче при повечето момичета тази мечта се изчерпва с тяхната визия как ще изглеждат, докато работят, но не и реално с това, което трябва да вършат. Разбира се, във всяко нещо има изключения. И точно заради тези изключения наистина има дами, които успяват да постигнат имидж на "бизнес дама".

Дизайнер. Никак не е случайно, че все по-голяма част от известните личности откриват собствени модни линии. На пръв поглед дизайнерството изглежда лесно, но реално тази работа изисква куп умения - шиене, кроене, рисуване и т.н. И все пак, ако подберете подходящ екип, имате добро въображение и вкус, можете да станете дизайнер-професионалист. Но трябва и да има кой да ви спонсорира.

Адвокат. Наплива към  юридическите факултети в България никак не е случаен. Много момичета искат да станат умни и преуспяващи адвокати с частни кантори и да печелят важни дела...и много пари естествено. Това е страхотно, но не всеки е способен да стигне подобни върхове. Буквално една шепа хора успяват да се реализират трайно в тази професия. Предлагането на пазара на адвокатски услуги е в голям диапазон и конкуренцията е жестока.

Ако все още в мислите ви имате мечтана професия, но не работите в тази сфера, никога не е късно да реабилитирате тази своя мечта. Запомнете, че не е завършено това, което не е започнато!

Топ 5 на най-доходоносните професии

Множество свободни работни места в сферата на строителството, шофьори на автобуси, ТИР-аджии... но си стоят все така незаети заради лип...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com