Първият виртуален мол в България

4698
Първият виртуален мол в България
Снимка: iStock/Guliver

Със затоплянето на времето сякаш и светът постепенно се отваря и събужда от зимния си сън. Вече свикнали с онлайн пазаруването, обаче, все повече от нас предпочитат и изискват от бизнеса да ни осигури удобството на виртуалните търговски центрове.

И Mall to Home прави точно това - съчетава удобството за пазаруване на дрехи, бельо, обувки и аксесоари от вкъщи с предимствата на посещението в магазина. Няма нужда вече да съжалявате, че любимият Ви бранд е затворил най-близкия до Вас магазин за дрехи или обувки – вече може да избирате и купувате продукти по брандове и магазини, без да напускате уюта на дома си.

По какво се различава Mall to Home в сравнение с други маркетплейс платформи:

За разлика от повечето онлайн магазини, Mall to Home предлага на своите потребители повече удобство, бързина и лекота при пазаруването. Вече можете да намерите на едно място всичко, което търсите, без да прескачате от един онлайн магазин на дадена марка на друг и да имате 3 или повече доставки. Любимите Ви марки като Колев и Колев, Bianca, Triumph и др. вече са на едно място, само с една доставка и то в рамките на 24 часа. Доставката се прави директно от фирмения магазин, което гарантира качеството на избраните от Вас оригинални стоки!

Като бонус в онлайн магазина имате и Ваш личен Mall консиерж, който е на разположение 24/7. С рубриката MyStylist се предлагат подбрани селекции дрехи и обувки, аутфити и готови продуктови витрини с големи отстъпки. Вече не е нужно да си губите времето в прекалено дълго сърфиране. Просто хвърляте един поглед в Ръководството за мъжка лятна мода или какви ще са новите трендове за дамите при пътуване, разходка из града или работа в офиса и сте подготвени за новия сезон. 

Платформата се разраства бързо и добавя както добре познати международни брандове като Manchester United FC Official, така и все повече и повече български производители и дизайнери.

Подобно на истински мол, в Mall to Home можете да откриете и Зоо магазин, за да зарадвате и любимците си.

Мислите си че звучи прекалено добре, за да е истина? И сега сигурно ще попитате Може ли да купим нещо онлайн по-евтино, отколкото във физически магазин? В случаят на Mall to Home - ДА. С повече от 10 000 продукта от водещи марки, Mall to Home предлага многообразие и големи отстъпки, за да се насладите на пазаруването.

Така че дерзайте, пазарувайте онлайн от сигурно място и подарете на себе си или на любимите си хора прекрасни и качествени продукти. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com