Това е вашият сладкиш според ЗОДИЯТА

9190
Това е вашият сладкиш според ЗОДИЯТА
Снимка: iStock/Guliver

Овен - Мини еклер

Той не обича да си губи времето в празни приказки. Ето защо идеалният десерт за представителите на тази зодия трябва да бъде класически и откровен, но в същото време способен да достави истинско удовлетворение еклер. 

Тези ЗОДИИ винаги имат нужда от план за действие

Телец - Торта Сахер

Телците са чревоугодниците в зодиака и най-добре може да ги олицетвори единствено кралицата на тортите - Сахерът! Шоколадовата торта с кайсиево сладко е перфектен за тях.

Близнаци - Чийзкейк

Чийзкейкът е цветна торта, винаги различна, никога скучна и - разбира се - винаги вкусна! Всички характеристики, които са типични за Близнаците - в тяхната компания е невъзможно да се отегчите.

Рак - торта Мимоза

Идеалният десерт за представяне на дамите от зодия Рак, може да бъде само този: митичната торта Мимоза! Не само заради нейната несравнима сладост, но преди всичко за женствеността и елегантността, която изразява.

Лъв - Понички

Това е слънчев знак, изпълнен с радост, от който струи енергия и може да развълнува само с поглед! Перфектният десерт, който да я представлява, несъмнено са донътите, покрити с цветна глазура. Дояждат ни се винаги, само като ги погледнем.

Дева - Пай

Перфектният десерт, който олицетворява Девата несъмнено е хрупкавия домашно приготвен пай. Това е простичък, но истински десерт, който пази в себе си кулинарните традициите на поколенията. 

Везни - Макарон

Със сигурност вкусният макарон, ще представлява най-добре Везните. Със своите изискани пастелни цветове, тези деликатеси, най-добре въплъщават елегантността и очарованието на Везните.

Скорпион - Шоколадов мус

Ето кои са трите най-мили зодии

Кога за последен път се спряхте, за да предложите вода на уличното куче? Или сте купили нещо специално за тази сладка птица, която ви п...

Идеалният десерт за страстният темперамент на Скорпионите трябва да има интензивен, афродизиачен вкус. Шоколадовият мус, със своята мекота и неповторим вкус, е точният десерт, който ще събуди фантазията ви.

Стрелец - Палачинка с течен шоколад

Зодия Стрелец винаги съхраняват своя по детски чиста доброта и чар. Ето защо перфектният десерт за нея има неповторимия вкус на течен шоколад върху тънка гореща палачинка. 

Козирог - Лимонов кейк

Идеалният десерт, която я репрезентира е лимоновият кейк. Сладък, но до известна степен. В контрастта между вкуса на лимона и този на крема, се крие красота на десерта, подобно на темперамента им.

3-те най-АГРЕСИВНИ зодии

Всички познаваме поне един човек в живота, който се хвърля на хората без основателна причина. Трудно е да се води здравословен дебат с ...

Зодиите, които ще се сблъскат с големи изпитания през 2022 година

Водолей - Мъфин

Те са като прекрасните кексчета - всеки е различен сам по себе си, но всички са колоритни, оригинални и вдъхновяващи. Такива са и Водолеите - ненавиждат ораниченото мислене, а вярват в уникалността и разнообразието.

Риби - Панна кота

Панна кота е класиката сред десертните кремове: със своя нежен вкус и сладко покритие, тя определено е най-добрия начин за представяне на момичетата от зодия Риби - най-сладките и най-чувствителни дами от целия зодиак! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com