В британски пъб сервират специална бира и на кучета

4770
В британски пъб сервират специална бира и на кучета

Най-добрият приятел на човека вече ще може да засвидетелства своята лоялност към господаря си, като си пие бирата заедно с него, пише в. "Дейли мейл".

В Нюкасъл беше открит пъб, в който на кучетата се сервира специално безалкохолно пиво, което не вреди на здравето им, и те могат да правят компания на стопаните си, като се черпят заедно с тях. Новата услуга се предлага в кръчмата "Брандлинг вила", а "кучешката бира" се вари с традиционни съставки, включващи малц и хмел, но в добавка с екстракт от месо.

Канадски генетици създадоха мравка-терминатор

Канадски генетици създадоха кошмарни мравки-терминатори с огромни глави и челюсти, като активираха гени на техните предци отпреди десет...

Шаровците много си паднали по новата услуга и пресушили 48 бутилки още първия ден. Заведението вече започнало да разчита на редовна клиентела. Към бирата кучетата могат да си поръчат и специални ястия, пригодени за тях.

Пъбът в Нюкасъл използва уникалното вносно пиво за домашни любимци, произвеждано в град Финикс, Аризона, с марката Browser beer. То е безалкохолно, не е газирано и в него се използват месни добавки от пилешки или телешки бульон. Опаковка от шест бутилки струва 20 долара, припомня вестникът. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com