Зодиите, които идеално се допълват

148785
Зодиите, които идеално се допълват
Снимка: iStock/Guliver

Когато стане въпрос за връзки, някои казват, че противоположностите се привличат. Други, че трябва да намериш същия луд като теб, за да имате хармонични и щастливи отношения. Без значение на кое вярвате, истината е една: една щастлива връзка е изградена така, че двамата партньори се допълват и създават идеалния синхрон, който да им помогне да вървят напред, да се развиват заедно и да се обичат.

Оказва се, че зодията също оказва влияние върху това кой е най-подходящия партньор за вас, базирайки се върху ключовите характеристики на вашата зодия. Това ви помага да потърсите човека, който от една страна ви пасва по характер, от друга ви допълва идеално както и вие него. Именно така се изграждат здрави и пълноценни отношения.

Зодиите, които най-лесно ще ви зарежат

Разделите са ужасно трудно и болезнено нещо. Винаги в една раздяла има па потърпевш и наранен. Някой, чието сърце е разбито. Въпреки то...

Ето двойките зодии, които идеално се допълват.

Овенът който се интересува най-вече от себе си, се разбира добре с Везните, които пък са създадени да се грижат за останалите, особено щом стане въпрос за отношения. На Везните не им пречи да мислят както за себе си, така и за гордия Овен. Те имат достатъчно енергия и за двамата във връзката.

Телецът може да осигури истинска физическа стабилност на една връзка, докато Скорпионът е експерт при емоционалната. И двата знака страшно много ценят сигурността и именно затова много често могат да бъдат забелязани в една връзка.

Близнаците търсещи знания през целия си живот намират много добре общ език със  Стрелеца, който винаги е  в търсене на мъдростта. Заедно, двата знака могат да утолят жаждата си за знания, разнообразие, развитие и да намерят щастието, вървейки ръка за ръка.

Мъдрост на деня за всяка от 12-те зодии

Овен „Щастието се състои в това да откриеш част от вечността, скрита в другия, и да я припознаеш като своя.“ Дугпа Ринпоче...

Ракът, който е кралят на емоциите, се разбира чудесно с Козирог, който държи много на физическото развитие. Между двата знака съществува силно физическо привличане, което по-късно прераства в емоционално и създава предпоставки за идеалната връзка. Двамата се грижат един за друг и винаги са готови да дадат каквото имат за любимия.

Лъвът държи на личността на един човек, на неговите малки отличителни черти, а Водолей  от своя страна е свикнал да вижда общата картина. Двата знака са идеалната комбинация и могат да направят пълен анализ както на общото, така и на специфичното.

Девата би дала всичко, което притежава за човека, когото обича. Нейната перфектна половинка са Рибите, които са готови да жертват емоциите си в името на любовта. И двете зодии биха направили всичко за любимия и именно тази им обща черта е определяща за създаването на хармонични и истински отношения помежду им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?
Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Какво да направите, ако приятелят ви е достатъчно голям, но може да ви бъде баща? Приятели и роднини те гледат накриво, защото гаджето ти е по-близо...