Зодиите, които Ракът не понася

45810
Зодиите, които Ракът не понася
Снимка: Gam-Ol / Pixabay

Представителите на тази зодия са домошари, които обожават да бъдат заобиколени от най-близките си хора. Именно поради тази причина не обичат натрапчиви хора, които се опитват да влязат неканени в техния свят. Избягват хора, които са прекалено емоционално или безчувствени. Не обичат крайностите, тъй като самите те са достатъчно чувствителни.

Раците имат силно развита интуиция и са им нужни само няколко минути, за да преценят какъв човек стои срещу тях. Те усещат всичко и не е нужно да ви познават, за да преценят дали ви харесва или не. Водят се от вътрешния си глас и рядко грешат. Най-често не си допадат с представителите на тези 5 зодиакални знака.

Всичко, което трябва да знаете за зодия РАК

Близнаци

Всеобщо известен факт е, че представителите на тази зодия са емоционално нестабилни и винаги са в някоя крайност. Те са непредсказуеми и както днес са ви приятели, утре могат да ви забият нож в гърба без да им трепне ръката. Съвсем разбираемо подобно поведение не се толерира от чувствителната, лоялна и лесно ранима душа на Рака.

Какво прави жените Раци толкова забележителни

Овен

Овенът е непукист, егоист и често безчувствен за всичко, което го заобикаля. Общо взето са две различни вселени, които могат да предизвикат унищожаващ взрив в даден момент, ако задълбочат взаимоотношенията си. Както отбелязахме вече - Рак обича да се наслаждава на живота заобиколен от най-близките си хора, докато Овен обича свободата и не желае да бъде ограничаван. Също така, когато си постави цел - готов е да премине през всичко и всеки, за да я постигне. Нещо, заради което Рак може да го намрази до края на живота си!

Стрелец

Като представител на огнените знаци, е напълно нормално да има коренни различия с представителите на водните знаци, какъвто е Рак. Стрелецът обича да търси нови предизвикателства и постоянно да открива нови приключения. Докато Раците са по-скоро домошари, които обичат рутината и спокойствието, както е в романтичните филми. Несходството в характерите ще им попречи да бъдат нещо повече от добри познати с повечето Стрелци.

Митове и факти за зодия Рак

Скорпион

Скорпионите не изразяват толкова бурно емоциите си и въпреки, че са известни като несравними любовници, не обичат да бъдат притискани и ангажирани в нещо сериозно. Раците са пълната им противоположност и не обичат авантюрите. Ако първата среща мине добре, те са способни вече да правят планове за общо бъдеще, къща, деца и т.н.

Представителите на тази зодия са способни да ви накарат да се чувствате, че сте единствените на света за тях, но истината е доста по-различна. В мига, в който зодия Рак разбере, че не им се отвръща със същата лоялност, те са способни да излеят целия си гняв без да ви спестят нищо. Тези различия може да бъдат пагубни и да поставят невидима бариера между представителите на тези зодиакални знаци.

Лъв

И двата знака са лоялни до край, но понякога желанието на Лъвът да бъде винаги център на вниманието и на всяка цена да постигне целите си отблъсква Рак от него. Това е едно от нещата, които искрено ненавижда в хората - нарцисизма! Лъвът няма да се откаже от светлините на прожектора и обича шумните компании, което е коренна противоположност на желанието за домашен уют и спокойствие в тесен кръг от хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...