Зодиите, които ще имат най-много късмет в любовта през месец МАЙ

11557
Зодиите, които ще имат най-много късмет в любовта през месец МАЙ
Снимка: iStock/Guliver

Може би се чудите дали ще откриете любовта през настоящия месец? Дали ще сте късметлии в тази сфера или пък не? Дали съдбата ще ви срещне с сродната ви душа или ще преплете пътищата ви с човек от миналото?

Всъщност голяма част от хората се чудят какво ще им се случи и как ще се развие животът им в любовен план. Точно поради тази причина днес сме ви приготвили една доста интересна информация. Продължете да четете и ще разберете кои са зодиите, на които най-много ще им върви в любовта през месец май. Ако зодията ви не е в по-долу изброените, не се отчайвайте. Може би вие ще имате късмет на работното място или пък ще подобрите отношенията си с близки и приятели.

3-те зодии, които винаги си отмъщават

Това са 3-те зодии, които са по-склонни да навредят умишлено на враговете си. Близнаци Близнаците не понасят някой да обръща внимание...

Ето кои зодии ще имат най-много късмет в любовта през май:

Водолей

Тях ги очаква наистина пълна хармония в любовта. Всичко ще бъде повече от прекрасно този месец за всеки един представител на този зодиакален знак. За тези, които са обвързани, този месец ще бъде много специален. Те ще разберат, че е време за по-сериозна крачка. Водолеите ще покажат на половинките си любовта, която изпитват към тях. Необвързаните Водолеи също ще имат огромен късмет, защото ще най-сетне ще открият човек, който си заслужава и човек, с когото наистина си прекарват добре.

6-те зодии, които са родени под щастлива звезда

Скорпион

Как се ядосват зодиите

Забелязали ли сте някога, че почти всеки, когото срещате в живота си, се държи гневно по собствен, странен начин? Разбира се, има малк...

Тези хора наистина много обичат приключенията и любовните трепети, а този месец ще е изпълнен точно с такива и ще е наистина много приятен за всеки един представител на този зодиакален знак. За тях месец май ще бъде доста интересен. Те няма да намерят любовта на живота си, нито пък ще направят сериозна крачка във връзката си. Скорпионите ще се срещнат с човек, който е бил част от живота им в миналото. Всичко ще започне с невинен флирт, но определено няма да завърши така. Ще се появят неочаквани искри и може би тази среща със стар познат ще се превърне в силна и изпепеляваща любов.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак обикновено са доста емоционални, а този месец за тях ще е точно такъв-изключително емоционален и изпълнен с приятни моменти и доста любовни трепети. Лъвовете обожават вниманието на хората около тях, а сега ще получат точно това. Те ще са обсипани от внимание от човек, който наистина ще иска да даде всичко за тях. Това ще ги кара да се чувстват сякаш са на седмото небе. Стотиците любовни емоции и изненади, които очакват представителите на този зодиакален знак, със сигурност ще ги накарат да се чувстват уникално този месец.

4-те силни зодии, които превъзхождат другите

Козирог

3-те зодии, които винаги се връщат

Това са зодиите, с които може да се разделите, но пак ще се върнат. Обичат силно и макар да са горделиви, накрая винаги се връщат отнов...

Този месец е изключително благоприятен за Козирозите. Ще бъдете настроени на романтична вълна и с лекота ще разкривате чувствата си – нещо, което за тази зодия е доста трудно. Необвързаните Козирози ще завързвт разговори с лекота и ще се сближават с хората. А, ако вече имате половинка до себе си, ще ви бъде много лесно да му покажете от какво точно имате нужда, без да го карате да гадае. Отдайте се на емоциите и усещанията си и се опитайте да ги запазите и през следващите месеци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com