"Компания на годината'15" за майонеза "Краси"

10926
"Компания на годината'15" за майонеза "Краси"

Най-продаваната марка майонеза у нас получи награда за „УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, КАЧЕСТВО И КОНТРОЛ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ”

в категория „ИНДУСТРИЯ” на церемонията „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”.Събитието се проведе под патронажа на вицепремиера на Р България и заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика -Томислав Дончев и с официалното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Висше училище по застраховане и финанси.

Приемайки отличието мениджъра на фабриката, Даниела Авджиева заяви, че да предлага на пазара продукт с непроменимо и постоянно високо качество е най-голямата ценност за компанията и всички, които работят за нея.

 

Наградата е признание за успешния бизнес модел, който следва „Краси” и се връчва за заслуги, свързани с непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт, конкурентоспособност, силно пазарно позициониране, устойчиво развитие и позитивен обществен имидж.

Фабрика за майонеза „Краси” е основана през 1994 г. в Пловдив и вече повече от 20 години е лидер на пазара у нас. Носител е на ред отличия от престижни форуми - три златни медала от Международен Пловдивски панаир, Приз Пак, сертификат „Активни потребители” и други.

Рекорден брой рецепти в битка за наградите на майонеза „Краси”

В осмото издание на кулинарния конкурс Спечели с Рецептите на „Краси” бяха получени 17 894 рецепти на ястия с майонеза...

Признание за обществено значимите каузи, които компанията реализира е наградата „Златно сърце”, която производителите на „Краси” получиха за „Цялостна социално отговорна политика”.

Редица награди съпътстват успешното бизнес развитие на популярната марка.

Глобалната организация на Superbrands удостои с отличието си „Краси” като изключителна търговска марка, която се откроява и доминира над всички останали в рамките на националния пазар. Водещият световен независим арбитър в брандинга отличи „Краси” за успешен брандинг и добри бизнес практики.

Майонеза „Краси” стана и любима БЪЛГАРСКА МАРКА в потребителската класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, която е израз на потребителските предпочитания и емоционалната привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали.

Комбинацията от качество, отговорност и постоянство при реализацията на майонеза „Краси” е в основата на успешния продукт, който вече толкова години печели доверието на потребителите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика