Издателство Клет България улеснява потребителите с нова платформа

5411
Издателство Клет България улеснява потребителите с нова платформа
Снимка: Клет България

Издателство Клет България създаде единна система „Klett ID“ за вход до всички техни онлайн услуги. Платформата заменя досега съществуващия метод на регистрация и осигурява значително по-лесен достъп до богатата палитра от услуги на издателството. Всеки може да я разгледа и да направи своята регистрация  тук.

Създаването на профил е лесно и бързо, в няколко стъпки, като има възможност за вход и през акаунт във Facebook, Google, Microsoft или системата на МОН.

Издателство Клет България с първите дигитални STEM образователни ресурси в България

Издателство Клет България е първото в страната, което разработи и предоставя дигитални уроци за иновативно STEM обучение за ученици от ...

С регистрацията в „Klett ID“ всеки получава възможност за самостоятелно заявяване и генериране на код за достъп до всички учебници, достъп до електронни и електронно четими учебници, до тестове и допълнителни материали, разработени в помощ на учителя, както и до дигиталната образователна среда с богата колекция интерактивни ресурси iZZI. Посредством платформата проследяването и историята на направените поръчки е възможно по всяко време с един клик.

„Създадохме единната система за вход до всички онлайн услуги „Klett ID“, защото винаги се стремим да предоставяме на нашите клиенти максимално високо качество както на продуктите, които предлагаме, така и на достъпа до тях. Възможността чрез един акаунт всеки да може да достъпи и да се възползва от продуктите е логична стъпка в развитието на богато портфолио от услуги, за да можем да сме максимално полезни на потребителите ни.“, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

Основна мисия на издателство Клет България е да работи в посока да направи образованието по-достъпно, по-разбираемо, интуитивно и в крайна сметка да води до видими и ясни подобрения в живота на хората.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com