Барса, Дортмунд, Аталанта, Севиля: Започват елиминациите в Лига Европа!

3130
Барса, Дортмунд, Аталанта, Севиля: Започват елиминациите в Лига Европа!
Снимка: Guliver/GettyImages

След подновяването на Шампионска лига идва ред и на втория по големина европейски клубен турнир - Лига Европа. Тази вечер ще се изиграят първите мачове от 1/16-финалите в надпреварата, където участват европейски грандове като Барселона, Борусия Дортмунд, Аталанта, Порто, Лацио, Наполи, както и рекордьорът по титли в турнира Севиля.

Барселона срещу Наполи: "Гвоздеят на програмата" в Лига Европа 

Безспорно най-голям интерес поражда сблъсъкът между съставите на Барселона и Наполи, който ще се изиграе на "Камп Ноу". Каталунците се намират в преходен сезон, но с идването на Шави нагласата на отбора се подобри. Наполи пък е в битката за титлата в Серия А, но има амбицията да стигне далеч и в Европа. За този мач efbet предлага 1.99 коефициент за победа на Барса, 3.55 за равен и 3.80 за победа на Наполи.

Друг равностоен мач се очертава да бъде този между отборите на Порто и Лацио. Двата гранда с богата футболна история ще се срещнат първо в Португалия, като коефициентът на efbet за победа на домакините е 2.20, за равен - 3.45, докато за победа на Лацио ставката е 3.30.

Борусия Дортмунд приема Глазгоу Рейнджърс

Немският гранд Борусия Дортмунд посреща шампиона на Шотландия Глазгоу Рейнджърс, като за победа на "жълто-черните" букмейкърът предлага 1.39 коефициент. Равенството е оценено на 5.20, а за победа на шотландския тим коефициентът е 7.40. 

УНИЖИ ЛИ РЕЙНДЖЪРС ДОРТМУНД - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Рекордьорът Севиля гони 7-и трофей в Лига Европа

6-кратният шампион в Лига Европа Севиля посреща хърватския Динамо Загреб, като efbet дава 1.39 коефициент за победа на андалусийци, 4.80 за равен и 8.20 за победа на Динамо.

Италианската сензация Аталанта посреща гръцкия Олимпиакос, като за победа на бергамаските букмейкърът предлага 1.50 коефициент. Равенството се котира на 4.50, а за победа на Олимпиакос ставката е 6.20.

ДЪЖД ОТ ГОЛОВЕ И ЕПИЧНИ ДУЕЛИ В ЛИГА ЕВРОПА - РЕЗУЛТАТИ

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com