Барса е с 1 победа в 4 мача в Ла Лига, Реал се озова в борбата за топ 2

3762
Барса е с 1 победа в 4 мача в Ла Лига, Реал се озова в борбата за топ 2
Снимка: Getty Images

Испанският гранд Барселона е почти сигурният нов шампион на страната, като актуалният първенец Реал Мадрид далеч не оказва необходимото напрежение, за да се почувстват каталунците под сериозно напрежение. Разликата между двата отбора към момента е цели 11 точки, въпреки че футболистите на Шави са спечелили едва един от последните си четири двубоя в първенството. В последния кръг бе допусната загуба от Райо Валекано.

Барселона в опит да стабилизира представянето в Ла Лига

Разбира се, Шави ще иска от неговите футболисти отново да се върнат на победния път и максимално бързо да бъде подсигурена на теория титлата. Коефициентът на efbet за това каталунците да се върнат на победния път срещу Бетис е 1,37, докато ставката за ново шокиращо поражение за отбора е 9,00. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 5,60.

Сблъсъкът ще започне в 22:00 часа българско време. Точно два часа и половина по-рано (в 19:30 часа българско време) Реал Мадрид посреща у дома Алмерия. След редица слаби резултати "кралския клуб" изведнъж се оказа застигнат от третия Атлетико Мадрид. Разликата между столичните съперници е едва две точки, а със сигурност за Реал и феновете има значение дали ще финишират над градския враг.

Реал трябва да брани второто място в Ла Лига срещу слабак

Така победата също е важна за Реал, въпреки че предстои и двубои в Шампионска лига с Манчестър Сити. Коефициентът на efbet за това Реал Мадрид да съумее да грабне трите точки срещу Алмерия е 1,17, докато ставката за сензационен успех в полза на гостите е 18,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 9,20.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com