Българското първенство започна, efbet с уникален бонус

3288
Българското първенство започна, efbet с уникален бонус
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

След една от най-кратките летни паузи в последните години в българския футбол, efbet Лига се завръща през този уикенд. Сезон 2022/23 стартира още на 8-ми юли, тъй като тази година ще има по-голяма зимна пауза заради Световното първенство по футбол. То ще се проведе в Катар и поради тази причина беше преместено през "по-хладните" месеци в азиатската държава. 

След лека "скука" откъм спортни събития в последните седмици, българският футбол се завръща с гръм и трясък, а официалният спонсор на първенството – efbet, се завръща към традиционния си бонус за Първа лига. 

Бонус 500 лв. за efbet Лига 

За поредна година българският букмейкър efbet ще зарадва феновете на родния футбол с "Бонус 500 лв. за efbet Лига" по време на целия роден шампионат. 

След всеки кръг букмейкърът ще раздава 3 награди по 500 лева, като тегленето е измежду всички потребители, които са поставили залог на поне един мач от програмата на българския шампионат в множествен залог (права колонка). 

След изиграването на кръга, трима потребители ще получат по 500 лева безплатен залог в своята сметка в платформата efbet.com. За участие се счита всеки залог, независимо дали е печеливш или губещ. 

Ако сте сред тези, които получат бонус средствата, има условия за превъртане, като най-важното от тях е, че средствата трябва да бъдат превъртяни един (1) път на минимална стойност на коефициент 1.50. Всички правила и условия на промоцията може да видите на efbet.com

През предстоящия уикенд ще видим няколко изключително интересни срещи, включително и първата "столична" битка за сезона между отборите на ЦСКА 1948 и Левски. Шампионът Лудогорец пък открива своята кампания с гостуване на Септември. 

Бонусите са важни в efbet 

Предложенията на efbet към потребителите през 2022 година са много на брой. През първата половина на годината компанията раздаде награди на обща стойност 5 000 000 лева в играта "Тръпка за злато", включително 5 килограма чисто злато. 

Компанията продължава с тазгодишния си слоган "Бонусите са важни!", като предлага начален бонус спорт и начален бонус казино за всички нови потребители, избрали да се възползват от услугите на efbet. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com