"Чукове" и палачът на български гранд: В Европа става напечено

2102
"Чукове" и палачът на български гранд: В Европа става напечено
Снимка: Getty Images

След емоциите от най-престижния европейски клубен турнир Шампионска лига идва ред и на следващите две по сила надпревари в Европа под егидата на УЕФА. Не е изненада, че най-подценявана е новосформираната Лига на Конференциите. Във второто ѝ издание, поглеждайки към четвъртфиналната фаза, сякаш отборът, който се отличава като фаворит да наследи Рома на трона, е Уест Хям.

Уест Хям ли стана фаворитът за Лигата на конференциите?

Коефициентът на efbet за това лондонският гранд да защити тази си позиция и да победи в първия четвъртфинален двубой с Гент е 2,20, докато ставката за успех на сметката на белгийския гранд е 3,50. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,55. Двата отбора се изправят един срещу друг в Белгия в четвъртък, 13-и април, от 19:45 часа българско време.

Това е и единственият дуел от днешната програма в Лигата на конференциите, който започва преди 22:00 часа българско време. Именно в толкова ще започне и сблъсъкът за Базел, който отстрани ЦСКА-София в квалификациите за надпреварата. Този път швейцарците са в ролята на аутсайдер и жребият отреди да се изправят срещу елитния френски Ница.

От квалификации и отстраняване на БГ тим до 1/4-финала в Лигата на конференциите

Първият мач между двата отбора ще се състои в Швейцария и коефициентът на efbet за това той да бъде спечелен от домакините от Базел е 3,65, докато ставката за успех на сметката на фаворита в този сблъсък Ница е 2,20. Съответно пазарът за това двата отбора да не се победят и да завършат наравно е 3,50.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com