Голямо дерби в Серия А: Лацио - Ювентус, има ли път наобратно за "бианконерите"?

1415
Голямо дерби в Серия А: Лацио - Ювентус, има ли път наобратно за "бианконерите"?
Снимка: Getty Images/Guliver

Европейският клубен футбол на най-високо ниво се завръща с големи дербита из Стария континент. След паузата за световните квалификации отново насочваме поглед към най-интригуващите мачове от топ първенствата. А 13-ият кръг от италианската Серия А ни предлага няколко такива, сред които този между Лацио и Ювентус (в събота – 20.11, от 19:00 часа българско време).

И двата отбора са в колеблива форма и са извън топ 4 във временното класиране - "орлите" на пета позиция с 21 пункта, а "старата госпожа" на осмо място с три точки по-малко. Така успехът се явява еднакво важен за амбициите и на двата тима. Букмейкърът efbet предлага коефициент от 3,05 за успех в полза на домакините от Рим и съответно от 2,40 за победа за доскорошния хегемон в италианския шампионат - Ювентус. Равенството пък е оценено на 3,55.

Изненадващ точен резултат? 

Футболистите на Масимилиано Алегри започнаха да постигат по-добри резултати в сравнение с трагичното начало на сезона, но все още липсва нужното постоянство. За тях предстои много сериозно изпитание като гост срещу равностоен съперник - в последните пет мача двата тима са си разделили по два успеха, а една среща е завършила наравно. Най-често срещаният резултат от споменатите пет двубои е 3:1 (два пъти в полза на Лацио и веднъж за Ювентус). Коефициентът на efbet за точен резултат 3:1 в полза на "орлите" този път е 25,00, докато за точен резултат 1:3 (в полза на Юве) - 19,00.

Много любопитен е фактът, че в цели шест поредни сблъсъка помежду си от Серия А тези съперници неизменно си отбелязват попадения, без значение кой побеждава. Тенденцията стартира от януари месец 2019 година. Коефициентът и този път да има гол/гол в техен двубой е 1,75 (съответно за това да не отбележат и двата тима ставката е 2,25).

Ще валят ли голове на Лацио - Ювентус? 

"Милан" и "Интер" не се победиха в луд мач с две дузпи

Отборите на Милан и Интер завършиха наравно 1:1 в мач от 12-тия кръг на италианската Серия А. "Нерадзурите" откриха резултата в 11-ата ...

За въпросните шест сблъсъка резултатността е изключително висока и са вкарани цели 20 попадения, което прави средно по 3,3. Efbet предлага коефициент от 3,25 за това този път да има дори повече попадения - над 3,5, както и коефициент от 1,40 за съответно под 3,5 гола в мача.

Голямото оръжие на римските "орли" в тази среща можеше да бъде техният нападател Чиро Имобиле. Италианецът вкарва в три поредни двубоя за Лацио (и има пет попадения в последните седем двубоя на тима), а освен това е водещ голмайстор на Серия А до момента с 10 гола. Той обаче няма да играе поради контузия. Юве пък е без изявен реализатор след напускането на Кристиано Роналдо и Пауло Дибала е най-резултатен за тима в шампионата (с 3 гола). Коефициентът на efbet за това Дибала да вкара по всяко време в двубоя е 3,20.

КАКВО СЕ СЛУЧИ В РИМ - НАУЧЕТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com