"Госпожата" и "богинята" с коварни дуели, но ще гледат и в "чуждата паница"

3690
"Госпожата" и "богинята" с коварни дуели, но ще гледат и в "чуждата паница"
Снимка: Getty Images

В Купата на Италия падат все повече неизвестни и е време за още две такива. Аталанта се изправя срещу Фиорентина в четвъртък (10 февруари) от 19:00 часа българско време, а три часа по-късно Ювентус срещу Сасуоло, като победителите от тези два четвъртфинала ще оформят и втория полуфинал.

При последната среща между Сасуоло и Ювентус "бианконерите" загубиха с 1:2, така че трябва да внимават срещу този коварен съперник. Коефициентът на efbet за успех на "старата госпожа" в редовното време е 1,50, докато за победа за Сасуоло е 6,40 (равенството е оценено на 4,80).

Ювентус - Сасуоло: Головете нямат край

В серия от цели пет поредни преки двубоя между тези съперници и двата отбора успяват да се разпишат. Последно е паднал един гол в съперничеството им преди цели 11 мача, или на 11 март 2016 година. След този мач са паднали внушителните 44 попадения, което прави средно по четири на среща.

Коефициентът на efbet да паднат над 3,5 попадения и в този двубой между тях е 2,60, докато за под 2,5 е 2,40. Ставката пък за това и Ювентус, и Сасуоло да си отбележат в редовното време е 1,80, докато за няма гол/гол е 2,10.

КЪСЕН АВТОГОЛ РЕШИ МАЧА - НАУЧЕТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ В SPORTLIVE.BG

Аталанта жадува шанс за реванш срещу Юве и втори пореден финал

Аталанта е големият фаворит в мача срещу Фиорентина, като коефициентът за "богинята" е 1,85, докато за успех на "виолетовите" е 4,30. Равенството в редовното време пък е оценено на 4,20, но е пределно ясно, че ремито няма да е окончателен завършек на този сблъсък.

Ако се стигне до този развой, ще последват две продължения по 15 минути, а ако и в тях не падне попадение, то тогава изходът от този дуел ще бъде решен след изпълнение на дузпи. Разбира се, това важи и за сблъсъка между Ювентус и Сасуоло.

Прогнозите на анализаторите са за полуфинал между "богинята" и "старата госпожа", въпреки че едва ли някой измежду тях би имал против да срещне по-лекия вариант, ако се класира за следващата фаза. Да не забравяме обаче, че именно тези два гранда играха финала през миналата година и "бианконерите" могат да срещнат жестокото желание за мъст у противника.

Коефициентът на efbet развръзката на Аталанта - Фиорентина да настъпи след продължения и гол е 5,60, а за дузпи - 8,60. Съответно ставките за Аталанта да продължи напред без строго определен начин на класиране е 1,45, а за това Фиорентина да отиде на полуфинала е 3,00.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com