Краят на неособено успешен период: Последен мач на Меси с ПСЖ

3136
Краят на неособено успешен период: Последен мач на Меси с ПСЖ
Снимка: GettyImages

Старши треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие призна, че суперзвездата на отбора Лионел Меси няма да остане на "Парк де Пренс" след края на сезона, когато изтича неговият договор. Така за аржентинеца предстои последен двубой във френската Лига 1 (а и за ПСЖ), тъй като изглежда невъзможно някога отново да играе във френския шампионат - предвид възрастта му и възгледите за това, което го очаква до края на кариерата.

Мачът, с който Меси приключва с ПСЖ в Лига 1

Коефициентът на efbet за това седемкратният носител на "Златната топка" да бъде изпратен подобаващо и парижани да победят Клермон Фуут е 1,25, докато ставката за сензационен успех в полза на гостите е 11,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 7,60. Сблъсъкът ще се състои в събота, 3-ти юни, от 22:00 часа на "Парк де Пренс".

Ще бъде любопитно и как ще бъде изпратен световният шампион с Аржентина, който по време на престоя си бе освиркван от привържениците на собствения му тим, и то повече от един-два пъти. Вероятно това зависи и от самото му представяне в последния сблъсък, където опонентът ще бъде удобен за евентуално "избухване" от страна на Лионел Меси.

Ще избухне ли Меси в последния си мач в Лига 1?

Коефициентът на efbet за това аржентинецът да отбележи първото попадение в срещата е 4,80, колкото е и за това той да вкара последния гол в мача. Ставката пък за негов гол по всяко време от срещата е 1,77. Единственият играч, който е с по-високи шансове за попадение е Килиан Мбапе. Ставката за това негов гол да е първи или последен е 3,25, а за попадение по всяко време - 1,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com