"Кралете" в опит да се върнат на трона си в Шампионска лига - срещат германско чудо

3219
"Кралете" в опит да се върнат на трона си в Шампионска лига - срещат германско чудо
Снимка: Getty Images

14-кратният европейски клубен шампион Реал Мадрид започва участието си в тазгодишното издание на Шампионска лига. Тази година жребият към "кралския клуб" бе благосклонен и в груповата фаза отборът ще се изправи срещу Наполи, Унион Берлин и Спортинг Брага. Стартът за Реал Мадрид ще е именно срещу германския отбор, който шокира в Бундеслигата и се намести в топ 4 през миналия сезон.

Реал Мадрид започва в Шампионска лига: Среща германската изненада

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това "белия балет" да потегли с победа е 1,40, докато ставката за изненадващ успех на сметката на Унион Берлин е 8,40. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,20. Те се изправят един срещу друг в сряда, 20-и септември, в ранен мач от 19:45 часа българско време. Той ще се състои на "Сантяго Бернабеу" в Мадрид.

Друг испански отбор, който обаче рядко играе в Шампионска лига - Реал Сосиедад, играе в същия ден, но в среща с начален час 22:00 часа българско време. Баските ще се изправят срещу италианския гранд Интер в интригуващ сблъсък. Тези опоненти не са се срещали през този век, като последният им сблъсък бе през 1979 година. За разлика от тях пък Реал Мадрид и Унион Берлин никога не са се срещали.

Интер се точи за нов разгром след Милан: Този път в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това Реал Сосиедад да запише победа у дома в Испания и да разочарова фаворита в групата Интер е 3,10. Ставката пък за успех на сметката на "нерадзурите" е 2,45. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,40. В групата са още отборите на Бенфика и РБ Залцбург.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com