Левандовски и Де Бройне пак лице в лице - дни след разгромния 6-голов "ад" на "дяволите"

2248
Левандовски и Де Бройне пак лице в лице - дни след разгромния 6-голов "ад" на "дяволите"
Снимка: Getty Images

В последния ден от четвъртия кръг на груповата фаза на Лигата на нациите ще видим много любопитен сблъсък, който само преди дни изуми с резултатността си. Полша има своя шанс за реванш срещу Белгия, след като при скорошната им среща бе разгромена с унизителното 1:6 и сега има сметки за разчистване.

Ще разбие ли Белгия отново Левандовски и неговата Полша?

Изходът ще даде отговор и на много въпроси. Към момента Нидерландия е лидер със седем пункта, втори и трети са съответно Белгия и Полша с по четири точки, докато на дъното е Уелс с едва една спечелена точка. Така по всяка вероятност победителят от този двубой ще има шанс да се бори с "лалетата" за лидерската позиция, докато загубилият ще спори с "драконите" за мястото си в първата дивизия.

Коефициентът на efbet за нов успех в полза на "червените дяволи" над този съперник е 2,15, докато победа за Роберт Левандовски и компания е със ставка 3,45. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,50. Сблъсъкът между двата тима ще се състои във вторник, 14-ти юни, от 21:45 часа българско време във Варшава.

В състава на домакините ще се завърне голямата звезда Роберт Левандовски, който получи почивка при равенството срещу Нидерландия в последния кръг (2:2). Въпреки че в последната среща се стигна до катастрофален резултат, то всъщност преди това Полша имаше две поредни победи срещу този опонент, макар и да бяха чак отпреди 15 години (от края на 2006 и 2007 година). Тогава мачовете са квалификации за Европейското първенство през 2008 година.

В онези срещи поляците побеждават без да позволят на опонента им да се разпише, но и двата мача са с под 2,5 гола. Коефициентът и в този дуел между тях попаденията да са под 2,5 е 1,81, докато за над 2,5 гола е 2,10. Съответно ставката за това Полша и Белгия да съумеят да си вкарат по поне едно попадение е 1,90, докато за няма гол/гол е 1,98.

Де Бройне или Левандовски: кой ще блесне в Лигата на нациите?

Разбира се, големите звезди на двата тима са съответно Роберт Левандовски за поляците и Кевин де Бройне за Белгия, макар и там да има и други изключително качествени играчи. Коефициентът на efbet именно Левандовски да вкара първото попадение в мача е 5,00 (и съответно 2,40 за негов гол по всяко време от двубоя), докато за това да стори Де Бройне е 9,80 (и съответно 4,30 за негов гол по всяко време от двубоя).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com