Лудогорец търси крачка към "златен дубъл", ЦСКА 1948 - крачка към историята

7769
Лудогорец търси крачка към "златен дубъл", ЦСКА 1948 - крачка към историята
Снимка: БГНЕС

Навръх националния празник предстои да разберем кой ще се окичи със злато и слава в българския футбол. Време е за финала за Купата на България. От едната страна Лудогорец ще опита да спечели надпреварата за първи път от осем години, както и да направи трети "златен дубъл" в историята си. От другата ЦСКА 1948 е изправен пред първи голям успех за клуба. Двата тима са съответно първи и трети в родната efbet Лига, демонстрирайки силно представяне през цялата кампания.

ЦСКА 1948 - Лудогорец: Финалът за Купата на България е тук

Коефициентът на efbet за това Ивайло Петев да продължи със страхотната серия след завръщането си и "орлите" да победят в редовното време е 1,85, докато ставката за исторически успех на сметката на Тодор Янчев и неговите футболисти е 4,65. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,75. Сблъсъкът ще се състои на 24-ти май, сряда, от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Както е известно, ако срещата завърши при равенство, ще последват две продължения от по 15 минути. Ако и след тях не бъде излъчен победител, то изходът ще дойде след изпълнения на дузпи. Ставката за това разградчани да надделеят точно след продължения е 10,00 (и съответно 16,00 след дузпи), докато за ЦСКА 1948 след продължения - 23,00 (и съответно 16,00 след дузпи).

Двата отбора са се срещали седем пъти до момента в историята. Лудогорец има три победи, ЦСКА 1948 - две, а последните два сблъсъка между тях завършват при равенство. Във въпросните сблъсъци са реализирани общо 22 попадения, което прави средно по над три на мач. До гол/гол пък се е стигало в три от случаите. Това е първи мач между тях извън Първа лига.

Ще си спретнат ли ЦСКА 1948 и Лудогорец голово шоу за Купата на България?

Коефициентът на efbet за това във финала да има над 3,5 попадения е 3,25, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,00. Съответно ставката пък за това и Лудогорец, и ЦСКА 1948 да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,88, докато за няма гол/гол е 2,05.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com