Мачът, който всички чакаха в Шампионска лига: "Кралете" срещу отбора в най-добра форма

3112
Мачът, който всички чакаха в Шампионска лига: "Кралете" срещу отбора в най-добра форма
Снимка: Getty Images

Най-престижният европейски клубен турнир Шампионска лига се завръща по възможно най-добрия начин. Дойде време за полуфиналите и първият такъв ще бъде повторение на миналогодишен - рекордьорът по трофеи в турнира Реал Мадрид се изправя срещу отбора, който е в най-добра форма - Манчестър Сити. "Гражданите" ще са допълнително мотивирани от начина, по който в края наивно отпаднаха от този опонент в надпреварата през миналата година.

Реал Мадрид и Манчестър Сити отново във вълнуващ сблъсък в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това все пак 14-кратният носител на трофея от Шампионска лига да спечели първата среща е 3,20, докато ставката за това Пеп Гуардиола и компания да имат аванс след първата среща е 2,30. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,70. Реал Мадрид и Манчестър Сити се изправят един срещу друг на "Сантяго Бернабеу" във вторник, 9-и май, от 22:00 часа българско време.

През сезон 2019/20 двата тима се срещнаха на осминафиналите и "гражданите" спечелиха двата мача с по 2:1. През миналата кампания Сити пак записа успех в първия мач - със зрелищното 4:3. На реванша на "Сантяго Бернабеу" пък англичаните имаха предимство от 1:0 до 90-ата минута. Тогава последваха два бързи гола в рамките на минута от Родриго, които вкараха мача в продължения. Пет минути след първото 15-минутно продължение Карим Бензема вкара от дузпа и прати тима си на финал.

Ще си спретнат ли Реал и Сити ново голово зрелище в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet за това и този път по подобие на миналата година в първия мач да има над 5,5 попадения между двата тима е 11,00, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,25. Ставката пък за това в пети пореден официален двубой между Реал Мадрид и Манчестър Сити двата отбора да съумеят да си вкарат по поне едно попадение в двете врати е 1,64, докато за няма гол/гол е 2,45.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com