Милан лети към мечтана титла в Серия А: предстои най-тежкото изпитание до края

6960
Милан лети към мечтана титла в Серия А: предстои най-тежкото изпитание до края
Снимка: Getty Images

Италианският гранд Милан е толкова близо до мечтана титла в Серия А, колкото не е бил от години насам. "Росонерите" обаче имат още много работа до края, за да си я заслужат и да детронират градския съперник Интер от трона. А след като този кръг от шампионата вече ни предложи сблъсък по оста Милано-Рим, сега е ред за ново дерби между градовете, тъй като Лацио посреща у дома Милан.

Второ дерби между Милано и Рим от Серия А в рамките на часове

Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя, 24-ти април, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините, с който ще могат да продължат да мечтаят за място в топ 4, е 3,00, докато победа за устремения към титлата Милан е със ставка 2,50. Равенството е оценено на 3,50.

Двата отбора играят сравнително равностойно един срещу друг в последно време. За последните седем двубоя между тях във всички турнири "росонерите" имат леко предимство - четири спечелени сблъсъка, докато "орлите" са стигали до успеха в останалите три случая. Любопитното е, че повечето успехи в този период от време идват на 0 за един от двата тима.

За въпросните седем двубоя резултатността е на доста добро ниво, като са реализирани общо 21 попадения, което прави средно по три на двубой. Това е любопитен факт, тъй като само в три от въпросните седем случая се е стигало да развръзка, при която и двата отбора да успеят да си вкарат гол - тоест категоричните успехи и за двата тима далеч не са изключение в съперничеството.

Коефициентът в този случай попаденията в срещата да са над 3,5 е 3,25, докато за под 2,5 гола е 1,97. Съответно ставката за това за четвърти път в последните им осем мача и Лацио, и Милан да успеят да си вкарат поне по едно попадение е 1,74, докато за няма гол/гол е 2,20.

Ще спаси ли Имобиле Лацио срещу кандидат-шампиона Милан?

Лацио по традиция ще разчита на своя нападател Чиро Имобиле за попаденията. Италианският стрелец е лидер във временната класация на голмайсторите в шампионата със своите 25 гола - два по-малко има Душан Влахович от Ювентус. Коефициентът на efbet именно Имобиле да открие резултата в мача с Милан е 5,60, докато ставката за негов гол по всяко време от двубоя е 2,45.

ИБРАХИМОВИЧ ПОМОГНА НА МИЛАН - КАКВО СТАНА В ДЕРБИТО С ЛАЦИО, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com