Рома, Ювентус, Интер и Лацио си спретват свирепи дербита в Серия А

4505
Рома, Ювентус, Интер и Лацио си спретват свирепи дербита в Серия А
Снимка: Getty Images

21-ият кръг в италианската Серия А се очертава да бъде изключително вълнуващ за футболните тифози, тъй като програмата е предвидила две свирепи дербита - Рома срещу Ювентус и Интер срещу Лацио. 

В по-ранния мач, започващ в 19.30 часа българско време, Рома посреща Ювентус на "Олимпико" в мач, след който "вълците" могат да се изравнят по точки със своя съперник.

За целта хората на Жозе Моуриньо се нуждаят от победа, която efbet оценява с коефициент 3.40. Равенството в мача е котирано на 3.55 коефициент, докато победа на Ювентус се оценява на 2.25 коефициент.

Ювентус или Рома: (ни)кой ще се върне на победния път?

Двата тима имат сравнително еднакъв на брой кадрови проблеми. Рома е в малко по-лоша форма от Юве, след като няма победа в последните си два мача (равен срещу Сампдория и загуба от Милан), докато "бианконерите" направиха "хикс" в последния кръг срещу Наполи.

Атаката на Рома е малко по-резултатна - 32 вкарани гола срещу 28 за "старата госпожа". Защитата на Юве обаче е допуснала шест попадения по-малко от тази на "вълците". Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.95, а за под 2,5 - 2.00 коефициент.

УБИ ЛИ СТАРАТА ГОСПОЖА ВЪЛКА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

7 поредни победи за Интер в Серия А

Що се отнася до дербито между Интер и Лацио от 21.45 часа, "нерадзурите" влизат в този сблъсък в серия от седем поредни победи в първенството, но и аванс от само една точка пред втория Милан, който е и с мач повече.

Лацио пък направи зрелищно 3:3 с Емполи в последния си мач в Серия А и заема осма позиция - на три точки от петия Ювентус. "Орлите" влизат с оптимизъм на "Джузепе Меаца", след като победиха Интер в първата им среща през сезона с 3:1.

За този мач efbet е предвидил 1.40 коефициент за победа на Интер, 5.40 за равенство и 7.60 за победа на госта Лацио. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.55, а за под 2,5 гола - 2.60.

ЗАПАЗИ ЛИ ИНТЕР ЛИДЕРСТВОТО СИ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com