Шави "скача в боя" с Барселона с важно дерби в Ла Лига - ще има ли изненада?

2535
Шави "скача в боя" с Барселона с важно дерби в Ла Лига - ще има ли изненада?
Снимка: Getty Images

Дойде краят на паузата за мачовете на националните отбори, а с което отново ще се подновят битките в европейския клубен футбол. По време на въпросното прекъсване се стигна до нещо дългоочаквано за привържениците на един от големите грандове - Барселона. А именно - легендата на клуба Шави Ернандес официално бе представен и започна работата си като старши треньор.

Исторически погром донесе най-тежката загуба в историята на Лудогорец

Бългаарският шампион Лудогорец изживя най-тежката си европейска вечер и допусна най-тежкото поражение в историята си, поне от...

Дебютният му двубой няма да е никак лесен, тъй като е градско дерби срещу Еспаньол. Двубоят на "Камп Ноу" ще се проведе в събота (20.11) от 22:00 часа българско време. Победата за "блаугранас" е изключително важна, защото те са на незавидната девета позиция към момента - на единадесет точки от върха и на шест от четвъртото място - последното, което дава право на участие в Шампионска лига.

Какви са очакванията според коефициентите на efbet?

Барселона се справя успешно срещу градския съперник и има четири победи в последните шест официални директни мача. Нов успех за тях е оценен с коефициент 1,36 от efbet. Ставката за успех на Еспаньол пък е 8,75, докато равенството е с коефициент 5,75.

Последната победа за Еспаньол над този съперник е от 17 януари 2018 година, когато се налага с минималното 1:0. Отборът не само, че играе трудно срещу именития си опонент, но и рядко се разписва - едва в два от седемте им най-скорошни дуели в испанската Ла Лига. Коефициентите на efbet за гол/гол и няма гол/гол са напълно идентични в случая - по 1,95.

Какво ще се случи с големите звезди на двата отбора? 

Сърдечните проблеми на Агуеро заплашват да прекратят кариерата му

Сърдечните проблеми, с които бе диагностициран Серхио Агуеро, могат да бъдат достатъчно сериозни, за да прекратят преждевременно кариер...

В този тежък за Барселона сезон несъмнено в нападението на отбора изпъква един футболист - Мемфис Депай. Нидерландецът играе по цялата атака на тима и се намира в чудесна индивидуална форма. Той има пет попадения в последните си пет двубоя за "лалетата" и за каталунците. Въпреки че се появиха спекулации за това, че Депай не е особено желан от Шави, изглежда невъзможно друг да поведе атаката на Барселона, предвид контузиите и ситуацията със Серхио Агуеро. А коефициентът на efbet за това именно Мемфис да отбележи първия гол в този двубой е 4,40.

За Еспаньол в страхотна форма се намира нападателят Раул де Томас. Той успява да се разпише в пет от последните шест двубоя на своя отбор, като в това число влизат попадения срещу Атлетик Билбао и Реал Мадрид. efbet предлага коефициент от 3,60 за негов гол по всяко време на градското дерби срещу Барселона.

УСПЯ ЛИ ШАВИ ДА СТАРТИРА С ПОБЕДА - НАУЧЕТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com