След победата над Сити: Юнайтед изпреварва "гражданите", ако бие омразния им съперник

3451
След победата над Сити: Юнайтед изпреварва "гражданите", ако бие омразния им съперник
Снимка: Getty Images

Манчестър Юнайтед продължава да жъне само победи след Световното първенство по футбол и в последния кръг надделя над градския съперник Манчестър Сити след пълен обрат. Така го доближи на едва една точка, а само няколко дни след това може да изпревари "гражданите". Разбира се, с уговорката, че Юнайтед трябва да спечели срещу Кристъл Палас и че Сити все пак ще бъде с мач по-малко.

Юнайтед гони Арсенал и второто място във Висшата лига

Коефициентът на efbet за това "орлите" да грабнат трета победа в последните пет официални двубоя срещу Юнайтед е 4,60, докато ставката за поредна победа за "червените дяволи" през 2023-та е 1,85. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,85. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда, 18-и януари, от 22:00 часа българско време.

Палас по традиция е много труден съперник за Сити, като често го спира във Висшата лига. Сякаш това се пренесе в последно време и при Юнайтед, тъй като "червените дяволи" имат само една победа в последните си четири официални мача срещу този опонент (две загуби и едно равенство). Ако погледнем пък само към най-скорошните им три шампионатни срещи - в тях са паднали само две попадения и нито веднъж не се е стигало до гол/гол.

Ще има ли голове на Кристъл Палас - Ман Юнайтед?

Коефициентът на efbet за това и в този им двубой да има под 1,5 попадения е 3,75, докато за над 2,5 гола в мача е 1,95. Съответно ставката за това и Кристъл Палас, и Манчестър Юнайтед да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,89, докато за няма гол/гол е 2,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com