След ужаса за България: Северна Македония ще сваля изненадващия лидер в групата

2636
След ужаса за България: Северна Македония ще сваля изненадващия лидер в групата
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

След като стана ясен жребият за тазгодишното издание на Лигата на нациите, измъченият български привърженик на футбола повярва, че националният отбор по футбол на България най-сетне има шанс за първото място в групата, като предварителните прогнози бяха, че ще трябва да се преборим със западната ни съседка Северна Македония за него.

България трябва да наваксва Северна Македония и Грузия в Лигата на нациите

След първите две срещи обаче никой от двата тима не е лидер. На върха е Грузия, която успя да разгроми с унизителното 5:2 родните "лъвове" в Разград. Така отборът е първи с шест точки, следват от северномакедонците с четири, а предпоследна е България. Сега в нашата група предстои пряк спор за първата позиция, а за съжаление към момента не участваме в него.

Коефициентът на efbet за трети пореден успех в полза на Грузия е 3,45, докато победа за Република Северна Македония е със ставка 2,30. Пазарът за равенство е оценен на 3,15. Двубоят ще се състои в четвъртък, 9-и юни, от 21:45 часа българско време. Той ще се проведе в Скопие.

Грузия е в серия от седем поредни двубоя без поражение, като е спечелила шест от тях. В исторически план двата отбора са се срещали три пъти, като и трите сблъсъка се състоят през 2020 година. И тогава двата тима бяха в една група в Лигата на нациите, като прави впечатление, че и двете срещи завършиха наравно. Общо във всичките им три двубоя до момента няма случай, в който да са отбелязани над 2,5 попадения. В две от срещите обаче се стигаше до гол/гол.

Последният им сблъсък бе най-важен, тъй като бе в спор за място на Европейското първенство по футбол, което се проведе през миналата година. Двубоят бе спечелен от западната ни съседка с минималното 1:0 и впоследствие тя записа историческо първо участие на европейско първенство.

Коефициентът и в този случай сблъсъкът между тези съперници да приключи с под 2,5 попадения е 1,53, докато за прецедент и над 2,5 гола в техен мач е 2,60. Съответно ставката за това и Република Северна Македония, и Грузия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,72.

Ще завършат ли Северна Македония и Грузия при коронния си резултат в Лигата на нациите?

Прави впечатление, че при предишните им срещи от груповата фаза на турнира, тези опоненти завършиха при напълно идентичен точен резултат и в двата случая, без значение от домакина - 1:1. Коефициентът на efbet и този дуел между Северна Македония и Грузия в Лигата на нациите да приключи при точен резултат 1:1 е 5,70.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com