След успешни евробитки: Левски се връща в efbet Лига с абонат, който бие с по 3:0 в 4 поредни мача

2722
След успешни евробитки: Левски се връща в efbet Лига с абонат, който бие с по 3:0 в 4 поредни мача
Снимка: Levski.bg

Левски не само се съвзе от случващото се в началото на миналия сезон, не само спечели Купата на България и се класира за европейските клубни турнири, но и началото там в търсене на мястото в групите на Лигата на конференциите е повече от обнадеждаващо. Първо бе отстранен гръцкия гранд ПАОК, а сега "сините" имат преднина от един гол преди реванша срещу Хамрун.

Левски се завръща в efbet Лига след седмици отсъствие

Станимир Стоилов обаче трябва да балансира и с представянето в efbet Лига. Там последните срещи на "сините" бяха отложени, за да може да се концентрират върху представянето си в Европа. Срещата им от петия кръг срещу Пирин Благоевград обаче ще се състои по план, а Мъри със сигурност държи да прибере трите точки.

Коефициентът на efbet Левски да съумее да победи е 1,25, докато за успех в полза на Пирин, ставката е 13,50. Пазарът за равенство е оценен на 6,75. Двубоят ще се състои в неделя, 7-и август, от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов" в София.

Двата тима често се изправят един срещу друг, предвид и факта, че си спретват и приятелски срещи (имат три такива от ноември миналата година досега). Изключително голямо впечатление обаче прави лекотата, с която "сините" играят в официалните мачове срещу този опонент. Последните четири такива завършват не само при един и същ изход, но и при един и същ точен резултат - класическото 3:0 за Левски.

Ще си спретнат ли голово зрелище Левски и Пирин?

Коефициентът на efbet пета поредна среща между тях да завърши при този резултат в полза на "сините" е 6,60. Ставката пък за това в мача да има под 2,5 попадения е 1,64, докато за над 2,5 гола е 2,40. Съответно пазарът за това и Левски, и Пирин Благоевград да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,40, докато за няма гол/гол е 1,63.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

РОНАЛДО ПРОБИ БЕТОНА НА ПИРИН - КАКВО НАПРАВИ ЛЕВСКИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com