След успешния Мастърс: Гришо се впуска в ново приключение, дебне го първият

2433
След успешния Мастърс: Гришо се впуска в ново приключение, дебне го първият
Снимка: Getty Images

Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма много време за почивка и няколко дни след болезненото поражение на полуфиналите на Мастърса в Монте Карло следва участие на турнира в Барселона, част от сериите ATP 500. Хасковлията започва от 1/16-финалите, където ще срещне Федерико Кория.

Сблъсъкът между двамата ще се състои в сряда, 20-и април, като се очаква да започне около 18:00 часа българско време - в зависимост от продължителността на мачовете преди техния. Любопитно е, че 30-годишните тенисисти не са се изправяли един срещу друг до този момент и това ще бъде първият им сблъсък. Димитров е под номер 23 в световната ранглиста, докато съперникът му заема 52-рата позиция.

Ще продължи ли доброто представяне на Григор Димитров и в Барселона?

Коефициентът на efbet доброто представяне в последно време за българина да продължи и в Барселона и Гришо да се класира за осминафиналите (където има възможност да се изправи срещу първия поставен в схемата Стефанос Циципас) е 1,50. Съответно успех в полза на аржентинеца е със ставка 2,85.

Кория също е в добра форма - той игра полуфинал Маракеш, където обаче бе победен от Давид Гофен. Четири от последните двубои на аржентинеца са завършвали в три сета (три от тях печели с 2:1), като прави впечатление, че Гришо също минава през по-напрегнати двубои в последно време - три от последните му четири сблъсъка са приключили в три части.

Коефициентът в този случай Федерико Кория да спечели един сет в мача, но въпреки това да го загуби е 3,90. Съответно ставката пък за това Димитров да спечели една част, но това да се окаже недостатъчно и да бъде отстранен е 6,20.

При въпросните четири случая, в които срещите на аржентинеца са завършвали в три сета, той е печелил първият в три от случаите (дори и при единственото му поражение сред тези двубои). Григор пък загуби първата част в две от последните си трисетови срещи, но единият път успя да осъществи обрат - срещу Душан Лайович.

Григор Димитров или Федерико Кория: кой ще започне по-силно?

Коефициентът на efbet победител в първия сет при сблъсъка им да бъде Корея е 2,50, докато за това той да отиде на сметката на хасковлията е 1,58. Съответно ставката за по-завързан дуел между двамата и общо над 21,5 брой геймове в мача е 1,98, докато за по-безпроблемен двубой за някого от двамата тенисисти и под 21,5 брой геймове общо в сблъсъка е 1,91.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com