Старт на шампионската група: "Червени" и "сини" в ожесточен пряк спор за 3-тото място

4402
Старт на шампионската група: "Червени" и "сини" в ожесточен пряк спор за 3-тото място
Снимка: Levski.bg

Дойде ред и на старта на плейофната фаза в шампионската група. Той ще бъде сложен с изключително интригуващ сблъсък, който се явява и пряк спор за третото място в efbet Лига. Един срещу друг излизат отборите на ЦСКА 1948 и Левски, като преди сблъсъка "сините" изостават с пет точки от своя съперник. В същото време Черно море е само с пункт пасив от "сините".

ЦСКА 1948 и Левски в пряк спор за 3-тото място в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това Елин Топузаков и неговите футболисти да започнат с победа в плейофите и да се върнат на победния път след поражението от Локомотив в Пловдив е 2,75, като ставката за успех на сметката на ЦСКА 1948 е напълно идентична - 2,75. Съответно пазарът за равенство пък е оценен на 3,40. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 14-и май, от 20:00 часа на стадион "Витоша" в Бистрица.

Точно два часа и 15 минути преди това пък ще се проведе друг дуел от efbet Лига. Той е от групата, която трябва да определи единия отбор за баражите за Лигата на конференциите след плейофната фаза. В него един срещу друг се изправят на практика единствените отбори, които имат шансове да изместят Славия от заветната седма позиция - Арда и Локомотив София (съответно на 7 и на 11 точки от "белите").

Ще има ли драма за Европа в efbet Лига?

Коефициентът на efbet за това Арда да потегли с успех в Кърджали и да постави Славия под напрежение е 1,80, докато ставката за триумф на сметката на Локомотив София е 5,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,75.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com