Умни "шахматисти" ще бранят върха срещу тима, който води неочаквана борба с Франция

1384
Умни "шахматисти" ще бранят върха срещу тима, който води неочаквана борба с Франция
Снимка: Getty Images

По много любопитен и неочакван начин се разви ситуацията в една от групите на най-силната дивизия в Лигата на нациите. Едва седмици преди началото на дългоочакваното Световно първенство по футбол актуалният световен шампион Франция се бори за това да не завърши последен в групата, след като преди последния двубой е с едва една точка повече от последната Австрия.

Франция направи услуга на Хърватия: важен момент в Лигата на нациите

"Петлите" намериха първата си победа чак в предпоследния кръг, а това бе прието с широки обятия от Хърватия. "Шахматистите" дочакаха своя момент и след едва една точка в първите две срещи успяха да се качат на върха (след поражението на Дания от Франция в последния им мач).

Коефициентът на efbet за това Хърватия да спечели последния си мач в групата и да гарантира продължаването си към полуфиналите в спор за трофея е 2,50, докато ставката за победа в полза на Австрия е 2,95. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,35. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 25-и септември, от 21:45 часа българско време.

Двата тима имат шест среща помежду си през този век, като четири от тях са приятелски мачове (всеки от тях е спечелен от Хърватия). Освен тях имат и мач в груповата фаза на Европейското първенство през 2008 година - също спечелено от "шахматистите". Единственият успех на Австрия срещу този опонент е именно отпреди малко повече от три месеца, когато тимът спечели първия мач от груповата фаза в Лигата на нациите с изненадващо категоричното 3:0.

Ще си спретнат ли голово зрелище Хърватия и Австрия?

Коефициентът на efbet за това в този случай също да има над 2,5 попадения в мача е 2,15, докато за под 2,5 гола в срещата е 1,74. Съответно ставката за това и Австрия, и Хърватия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,89, докато за няма гол/гол е 1,96.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com