Юнайтед срещу "краля на Лига Европа", "старата госпожа" ще се пази от "лъвове"

873
Юнайтед срещу "краля на Лига Европа", "старата госпожа" ще се пази от "лъвове"
Снимка: Getty Images

Изминаха първите четвъртфинални сблъсъци от Шампионска лига, но предстоят тези в Лига Европа. Във вероятно най-интригуващия такъв големият фаворит за спечелването на трофея Манчестър Юнайтед се изправя срещу отбора, който има най-много титли от надпреварата - Севиля. Ерик тен Хаг и компания не са си гарантирали място в топ 4 във Висшата лига, така че далеч не оставят Лига Европа на втори план.

Юнайтед гони трофея в Лига Европа срещу неговия властелин

Коефициентът на efbet за това те да затвърдят облика си на голям фаворит и да спечелят първата среща е 1,43, докато ставката за това Севиля да демонстрира защо това е неговият турнир и да победи е 8,20. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,00. Те излизат един срещу друг на митичния "Олд Трафорд" в четвъртък, 13-и април.

Срещата ще започне в 22:00 часа българско време, като с напълно идентичен начален час е и друг много интригуващ сблъсък. Той противопоставя италианския колос Ювентус и португалския гранд Спортинг Лисабон, който демонстрира отлични игри и резултати в Европа. Първата среща между "старата госпожа" и лисабонските "лъвове" ще бъде на "Алианц Арена" в Торино.

Ювентус мечтае за Лига Европа заради Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това Ювентус и Масимилиано Алегри да се възползват от домакинския фактор и да спечелят първата среща е 1,89, докато ставката за това пътуването на Спортинг Лисабон до Торино да бъде гарнирано с победа с 4,60. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,65.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com