Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Британски медии: Кейт Мидълтън е била принудена да признае, че има рак

02 април 2024, 14:53 часа • 42469 прочитания

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън е била принудена да признае публично за диагнозата си. Това твърди британският таблоид "Daily Mail". Според изданието Катрин е разбрала, че някой е имал достъп до медицинското ѝ досие и може преди нея да разгласи неприятната новина. Действително само ден след като стана ясно, че е имало опит за кражба на документацията от болницата Кейт направи своето видео признание.

Още: Как Кейт Мидълтън е съобщила на децата си, че е болна от рак?

Здравето на Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Припомняме, че след като изненадващо световните медии съобщиха, че Кейт Мидълтън е претърпяла коремна операция, веднага започна да се спекулира по темата със здравословното ѝ състояние. От Бъкингамския дворец официално обявиха, че тя ще се възстановява до Великден, но повече не бе подадена никаква официална информация.

Липсата на каквито и да било новини за здравето на принцесата на Уелс започна да поражда всякакви слухове, но нито един от тях не включваше страшната диагноза "рак". След като стана ясно, че самият крал Чарлз III се бори с неназовано онкологично заболяване, спекулациите за здравето на Кейт някак не сочеха в същата посока.

Още: Еднаква ли е профилактиката за рак в Европа и защо българите не ходят на прегледи?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес