И управляващите искат от Азаров промяна в кабинета

12901
И управляващите искат от Азаров промяна в кабинета

Парламентарната група на управляващата в Украйна Партия на регионите поиска от украинския премиер Микола Азаров да направи промени в 90% от състава на правителството. Това съобщи пред журналисти депутатът от фракцията Анна Герман, предаде Агенция "Фокус".

„Ние поставихме днес пред Азаров искане за реформиране на 90% от правителството”, каза тя след срещата на депутати с премиера на страната.

Украинският премиер: Семейството ми получава заплахи

Министър-председателят на Украйна Микола Азаров заяви, че членове на неговото семейство са получавали заплахи, пише Крос. "Не зная за ...

Междувременно един от съветниците на руския президент Владимир Путин официално обяви, че Русия обмисля да отпусне заем на Украйна. Това стана ден преди срещата на Путин и украинския президент Виктор Янукович, информира БТА.

"Не изключвам, че ще бъде взето някакво решение", каза Андрей Белоусов, съветник на Путин, в отговор на въпрос дали във вторник (17 декември) на срещата между президента на Русия Владимир Путин и украинския му колега Виктор Янукович ще бъде решено на Украйна да ѝ бъде отпуснат заем. На преговорите се очаква Киев да опита да договори по-ниска цена за идващия от Русия газ.

В Украйна продължава и преброяването на гласовете от частичния вот за Върховната Рада (украинския парламент). Засега са преброени 55% от гласовете, като в доста от окръзите водят кандидати на опозиционната партия "Баткивщина" на Юлия Тимошенко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com