Ачелоти категорично отказа на Манчестър Юнайтед

8267
Ачелоти категорично отказа на Манчестър Юнайтед

Считаният за един от основните кандидати за нов мениджър на Манчестър Юнайтед Карло Анчелоти категорично отрече възможността да поеме Манчестър Юнайтед. Преди него това направиха още Юрген Клоп, Хосеп Гуардиола и други спрягани за поста.

"Имам много голямо уважение към Манчестър Юнайтед и не ми харесва какво се случи с Дейвид Мойс, но моето място е тук. Чувствам се щастлив да съм начело на най-силния клуб в света" - сподели Анчелоти.

Анчелоти: Без Бейл и Роналдо нямаше да е лесно

Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти остана доволен от победата над Байерн. Както е известно, испанският отбор спечели с 1:0 п...

Впоследствие той говори и за предстоящия реванш с Байерн Мюнхен от полуфиналите в Шампионската лига. Двата тима се срещат във вторник, а Реал има преднина от един чист гол.

"Има някои мачове, в които най-добре е да се защитаваш с два блока от по четирима души. Но това не означава, че така ще постъпим в реванша с Байерн. Дефанзивната игра изисква саможертва от всички."

"Ще видя как ще постъпя, защото много харесвам треньора на противника. Гуардиола внесе някои неща във футбола и в периода си в Барселона, и сега в Мюнхен. Методите му са много изчистени" - сподели Анчелоти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят