Англия осъществи първи голям обрат на Евро 2016

2159
Англия осъществи първи голям обрат на Евро 2016
Снимка: Getty Images

Английският национален отбор най-накрая показа характер на Евро 2016. Това стана в британското дерби срещу Уелс, в което възпитаниците на Рой Ходжсън стигнаха до пълен обрат и 2:1 над Гарет Бейл и компания.

Първото полувреме беше много слабо за "трите лъва", а с единствения си удар Уелс откри резултата. В 41' Гарет Бейл стреля от пряк свободен удар, а Харт със ужасяваща намеса помогна на топката да влезе във вратата му.

Гризман и Пайе отърваха Франция от голям срам

Франция е първият осминафиналист на Евро 2016, след като "петлите" едва едва се добраха до 2:0 срещу Албания, благодарение на голове в ...

Още на почивката в игра влязоха Дани Стъридж и Джейми Варди, които решиха двубоя в полза на Англия. В 55' нападателят на Лестър от метър разстояние разстреля Хенеси, след като получи подарък от Ашли Уилямс.

"Трите лъва" нямаха добри положения до края, но в последната минута на продължението двойно подаване между Стъридж и Рашфорд позволи на звездата на Ливърпул да излезе сам срещу Хенеси и той не сбърка - 2:1 за фаворита в турнира.

Така Англия записа първа победа и с 4 точки е почти сигурен участник в следващата фаза на Евро 2016. Уелс и Словакия делят втората позиция с по 3 пункта, а Русия е последна с 1.

Подробности и ВИДЕО вижте в Sportlive.bg

Вижте програмата на английската Висша лига за следващия сезон

В разгара на Евро 2016 от английската футболна лига официално публикуваха програмата за новия сезон във Висшата лига. Сезонът ще започ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят